Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 1 camera Popas Pacurari (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Popas Pacurari. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

320 EURO
Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  43 mp, Popas Pacurari,  (Complex Perla Residence) 154880 Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  43 mp, Popas Pacurari,  (Complex Perla Residence) 154880 Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  43 mp, Popas Pacurari,  (Complex Perla Residence) 154880

Apartament nou de inchiriat, 1 camera, decomandat, 43 mp, Popas Pacurari, (Complex Perla Residence)

320 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Popas Pacurari (Complex Perla Residence) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 43 mp si este situat la etajul 2

Vezi ofertaCod oferta: 154880
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Popas Pacurari, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul Popas Pacurari sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Popas Pacurari.


Suna acum Mesaj