Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 1 camera Galata (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Galata. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

320 EURO
1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou) 154033 1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou) 154033 1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou) 154033

1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou)

320 EURO
 • Galata
 • |
 • Platou Galata - Profi - Bloc nou

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Galata (Platou Galata - Profi - Bloc nou) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 47 mp si este situat la etajul 2

Vezi ofertaCod oferta: 154033
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Galata, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul Galata sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Galata.


Suna acum Mesaj