Filtre

Apartamente de inchiriat Iasi 1 camera Zimbru (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

300 EURO
De inchiriat apartament, 1 camera,  decomandat,  40 mp, Zimbru,  (Intersectia Zimbru) 155422 De inchiriat apartament, 1 camera,  decomandat,  40 mp, Zimbru,  (Intersectia Zimbru) 155422 De inchiriat apartament, 1 camera,  decomandat,  40 mp, Zimbru,  (Intersectia Zimbru) 155422

De inchiriat apartament, 1 camera, decomandat, 40 mp, Zimbru, (Intersectia Zimbru)

300 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Zimbru (Intersectia Zimbru) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 40 mp si este situat la etajul 9

Vezi ofertaCod oferta: 155422
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara destinata inchirierilor de apartamente din Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru, este una privilegiata, mentinandu-se in permanenta in topul pietelor de profil din Romania. Datorita centrelor universitare ( Campus universitar Tudor Vladimirescu si Copou), precum si a infuziei de companii in special din domeniu IT din zona ansamblului PALAS, utilizatorii acestora sustin in permanenta piata inchirierilor de apartamente din Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru. De asemenea orasul nostru, asimileaza in fiecare an rezidenti ( in special tineri) din judetele limitrofe Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbruului, care si acestia contribuie pe deplin la cererea mare de chirii in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru.

Inchirierile de apartamente din Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente, situate in zona metropolitana veche a Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbruului, sau in cadrul proiectelor rezidentiale nou construite in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru
 
Aici gasesti oferte cu apartamente inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru , dar descopera si anunturile din zonele: Copou, Nicolina, Cug, Valea Adanca, Miroslava, Galata, Alexandru cel Bun, Canta, Dacia, Pacurari, Rediu, Popas Pacurari, Breazu, Gara, Centru, Tatarasi, Podu de Fier, Dancu, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podu Ros, Bucium, Poitiers, Frumoasa, Lunca Cetatuii, Horpaz, Valea Lupului, Visani.

Informatii utile pentru tine daca doresti inchirierea unui apartament in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru

Ghidul tau pentru gasirea unei Chirii Atractive in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru pentru aceasta perioada.

Dacă vrei să ai ocazia de a alege între o varietate de opÈ›iuni când vine vorba de locuinÈ›a ta, suntem aici pentru a te ajuta să găseÈ™ti exact ceea ce È›i-ai dorit. PreÈ›urile variază în funcÈ›ie de confort, locaÈ›ie, numărul de camere È™i alÈ›i factori, dar cea mai bună parte este că satisfacerea nevoilor tale rămâne la latitudinea ta. Gaseste aici ghidul pe care trebuie sa il cunosti la inchirierea unui apartament in Iasi cu 1 camera in cartierul Zimbru.

Suna acum Mesaj