Filtre

Apartamente de inchiriat Iasi 3 camere Tudor Vladimirescu (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

550 EURO
Apartament, 3 camere decomandat, 65 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (Iasicon) 154576 Apartament, 3 camere decomandat, 65 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (Iasicon) 154576 Apartament, 3 camere decomandat, 65 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (Iasicon) 154576 Apartament, 3 camere decomandat, 65 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (Iasicon) 154576 Apartament, 3 camere decomandat, 65 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (Iasicon) 154576 Apartament, 3 camere decomandat, 65 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (Iasicon) 154576

Apartament, 3 camere decomandat, 65 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (Iasicon)

550 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Tudor Vladimirescu (Iasicon) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 65 mp si este situat la etajul 2

Vezi ofertaCod oferta: 154576
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara destinata inchirierilor de apartamente din Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu, este una privilegiata, mentinandu-se in permanenta in topul pietelor de profil din Romania. Datorita centrelor universitare ( Campus universitar Tudor Vladimirescu si Copou), precum si a infuziei de companii in special din domeniu IT din zona ansamblului PALAS, utilizatorii acestora sustin in permanenta piata inchirierilor de apartamente din Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu. De asemenea orasul nostru, asimileaza in fiecare an rezidenti ( in special tineri) din judetele limitrofe Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescuului, care si acestia contribuie pe deplin la cererea mare de chirii in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu.

Inchirierile de apartamente din Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente, situate in zona metropolitana veche a Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescuului, sau in cadrul proiectelor rezidentiale nou construite in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu
 
Aici gasesti oferte cu apartamente inchiriat in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu , dar descopera si anunturile din zonele: Copou, Nicolina, Cug, Valea Adanca, Miroslava, Galata, Alexandru cel Bun, Canta, Dacia, Pacurari, Rediu, Popas Pacurari, Breazu, Gara, Centru, Tatarasi, Podu de Fier, Dancu, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podu Ros, Bucium, Poitiers, Frumoasa, Lunca Cetatuii, Horpaz, Valea Lupului, Visani.

Informatii utile pentru tine daca doresti inchirierea unui apartament in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu

Ghidul tau pentru gasirea unei Chirii Atractive in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu pentru aceasta perioada.

Dacă vrei să ai ocazia de a alege între o varietate de opțiuni când vine vorba de locuința ta, suntem aici pentru a te ajuta să găsești exact ceea ce ți-ai dorit. Prețurile variază în funcție de confort, locație, numărul de camere și alți factori, dar cea mai bună parte este că satisfacerea nevoilor tale rămâne la latitudinea ta. Gaseste aici ghidul pe care trebuie sa il cunosti la inchirierea unui apartament in Iasi cu 3 camere in cartierul Tudor Vladimirescu.

Suna acum Mesaj