Filtre

Apartamente de inchiriat Iasi 4 camere Centru Civic (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

800 EURO
De inchiriat apartament, 4 camere,  decomandat,  112 mp, Centru Civic,  (la 500m de Palas Mall) 152032 De inchiriat apartament, 4 camere,  decomandat,  112 mp, Centru Civic,  (la 500m de Palas Mall) 152032 De inchiriat apartament, 4 camere,  decomandat,  112 mp, Centru Civic,  (la 500m de Palas Mall) 152032

De inchiriat apartament, 4 camere, decomandat, 112 mp, Centru Civic, (la 500m de Palas Mall)

800 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Centru Civic (la 500m de Palas Mall) si este compus din 4 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 112 mp intr-o cladire cu 1

Vezi ofertaCod oferta: 152032
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara destinata inchirierilor de apartamente din Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic, este una privilegiata, mentinandu-se in permanenta in topul pietelor de profil din Romania. Datorita centrelor universitare ( Campus universitar Tudor Vladimirescu si Copou), precum si a infuziei de companii in special din domeniu IT din zona ansamblului PALAS, utilizatorii acestora sustin in permanenta piata inchirierilor de apartamente din Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic. De asemenea orasul nostru, asimileaza in fiecare an rezidenti ( in special tineri) din judetele limitrofe Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civicului, care si acestia contribuie pe deplin la cererea mare de chirii in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic.

Inchirierile de apartamente din Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente, situate in zona metropolitana veche a Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civicului, sau in cadrul proiectelor rezidentiale nou construite in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic
 
Aici gasesti oferte cu apartamente inchiriat in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic , dar descopera si anunturile din zonele: Copou, Nicolina, Cug, Valea Adanca, Miroslava, Galata, Alexandru cel Bun, Canta, Dacia, Pacurari, Rediu, Popas Pacurari, Breazu, Gara, Centru, Tatarasi, Podu de Fier, Dancu, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podu Ros, Bucium, Poitiers, Frumoasa, Lunca Cetatuii, Horpaz, Valea Lupului, Visani.

Informatii utile pentru tine daca doresti inchirierea unui apartament in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic

Ghidul tau pentru gasirea unei Chirii Atractive in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic pentru aceasta perioada.

Dacă vrei să ai ocazia de a alege între o varietate de opțiuni când vine vorba de locuința ta, suntem aici pentru a te ajuta să găsești exact ceea ce ți-ai dorit. Prețurile variază în funcție de confort, locație, numărul de camere și alți factori, dar cea mai bună parte este că satisfacerea nevoilor tale rămâne la latitudinea ta. Gaseste aici ghidul pe care trebuie sa il cunosti la inchirierea unui apartament in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru Civic.

Suna acum Mesaj