Filtre

Spatii comerciale de vanzare Iasi CUG (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu spatii comerciale de vanzare din Iasi in cartierul CUG. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret sau suprafata dorita.


304.700 EURO
Spatiu comercial CUG Tehnopolis 122mp  154762 Spatiu comercial CUG Tehnopolis 122mp  154762 Spatiu comercial CUG Tehnopolis 122mp  154762 Spatiu comercial CUG Tehnopolis 122mp  154762

Spatiu comercial CUG Tehnopolis 122 mp

304.700 EURO

Spatiul comercial propus spre vanzare este situat in Iasi , zona CUG (Tehnopolis) , este compus din 1 compartimente si are o suprafata utila de 122 mp. Spatiul are

Vezi ofertaCod oferta: 154762
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu spatii comerciale de vanzare in Iasi in cartierul CUG, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Vitrina ta reprezinta afacerea ta. Cu cat vizibilitatea comerciala este mai atent aleasa nevoilor business-ului tau, cu atat tu ai sa reusesti. Cand alegi spatiul comercial pentru afacerea ta, asigura-te ca ne transmiti toate datele ce fac posibila functionarea companiei tale la capacitatea maxima. Nu ne dorim neaparat sa cunoastem detaliile afacerii tale, dar pentru a-ti oferi spatiul comercial corect, trebuie sa comunicam si sa ne organizam impreuna. Piata imobiliara de spatii comerciale din Iasi in cartierul CUG dispune de oferte imobiliare cu pozitionare excelenta si atractive din punct de vedere al suprafetelor. Cele mai importante artere, intens circulate sunt: Bd Nicolina, Alexandru cel Bun, Pacurari, Zona Centrala a Iasi in cartierul CUGului, Tatarasi, Podu Ros, Tudor Vladimirescu.

Vanzarile de spatii comerciale din Iasi in cartierul CUG sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin departamentul de lucru specializat in vanzarile de spatii comerciale din Iasi in cartierul CUG, situate fie pe o artera principala a orasului, sau intr-o galerie comerciala complet organizata.


Suna acum Mesaj