Filtre

Spatii birouri de inchiriat Iasi Tudor Vladimirescu (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu spatii de birouri de inchiriat din Iasi in cartierul Tudor Vladimirescu. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret sau suprafata dorita.


570 EURO
Spatiu birou Tudor Vladimirescu Intersectia Bucsinescu, pret 13euro/mp 45mp  148540 Spatiu birou Tudor Vladimirescu Intersectia Bucsinescu, pret 13euro/mp 45mp  148540

Spatiu birou de inchiriat Tudor Vladimirescu Intersectia Bucsinescu, pret 13euro/mp 45 mp

570 EURO

Spatiul pentru birouri propus spre inchiriere este situat in Iasi , zona Tudor Vladimirescu (Intersectia Bucsinescu, pret 13euro/mp) , este compus din 1 compartimente si are o suprafata utila de 45 mp.

Vezi ofertaCod oferta: 148540
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu spatii de birouri de inchiriat in Iasi in cartierul Tudor Vladimirescu, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Acum ai de unde alege. Dezvoltarea imobiliara a reprezentat pe piata imobiliara din Iasi in cartierul Tudor Vladimirescu si constructia de noi cladiri de birouri, oferite de catre proprietari spre inchiriere. Preturile accesibile, organizarea si sistematizarea lor, precum si imaginea pe care ti-o confera, tie ca si chirias, le fac foarte atractive si cautate. Deasemenea odata cu dezvoltarea cladirilor noi de birouri, s-a impus un nou standard si s-a creat o obligatie si in randul cladirilor ce erau deja existente pe piata de inchirieri de spatii de birouri din Iasi in cartierul Tudor Vladimirescu, care majoritatea au fost reamenajate si updatate pentru a nu isi pierde chiriasii. Acum inchirierea unui spatiu de birou, este foarte complexa si trebuie facuta conform nevoilor companiei tale. Cele mai atractive zone cu spatii de birouri de inchiriat in Iasi in cartierul Tudor Vladimirescu, sunt: zona Palas, Podu Ros, Tatarasi, Nicolina, Pacurari, Tudor Vladimirescu, zona Industriala Baza 3.

Inchirierile de spatii de birouri din Iasi in cartierul Tudor Vladimirescu sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de spatii de birouri din Iasi in cartierul Tudor Vladimirescu, situate fie pe o artera principala a orasului, sau intr-o cladire de birouri complet organizata.


Suna acum Mesaj