Noutati

16-05-2012

Vrei un nou bussines? Vrei o noua locatie pentru afacerea ta? Avem solutia?

Vrei un nou bussines? Vrei o noua locatie pentru afacerea ta? Avem solutia?
Inter Imobiliare este agent de inchirieri agreat al Galeriei Comerciale Era Shopping Park Iasi, fara comision de intermediere pentru viitorii chiriasi. Astfel venim in intampinarea celor care sunt in cautarea unor spatii in care sa isi desfasoare activitatea comerciala. Oferim clientilor nostri oportunitatea dezvoltarii unei afaceri la cele mai inalte standarde de logistica, la cele mai scazute preturi, intr-un cadru eminamente comercial.

Galeria Comerciala Era Shopping Park este cel mai mare parc comercial al Iasului, avand  la aceasta ora un grad ce ocupare de peste 85% din suprafata inchiriabila.

Era Shopping Park Iasi imbina foarte bine, localizarea cu vizibilitatea si accesibilitatea, fiind amplasat la numai la 10 minute de centrul orasului.

Era Shopping Park isi doreste sa devina un punct de referinta pentru locuitorii orasului Iasi, atragand printr-un concept adaptat gusturilor locale, prin arhitectura si design, inovatie si modern, dar mai ales prin ofertele atractive care il transforma intr-o adevarata destinatie pentru distractie.

Acoperind o suprafata de peste 350.000 mp, Era Shopping Park Iasi avea initial o suprafata construita de 100.000 mp si o suprafata inchiriabila de 77.000 mp. Astazi, suprafata construita a crescut la 150.000 mp, iar cea inchiriabila la 116.000 mp.

La Era Shopping Park Iasi parcarea este o placere, fiind amenajate pentru clientii sai 3.600 de locuri parcare.

Magazine alimentare, de incaltaminte, haine, suveniruri, bijuterii, pet-shop-uri, showroom-uri, farmacii, produse cosmetice, articole de decor, mobilier, salon de coafura si frizerie, restaurante, banci, precum si Magazinul Altex, Praktiker, Decathlon, Mobexpert, Takko, Leonardo si altele, toate acestea ceeaza un parc comercial dinamic si frecventat de clienti de toate varstele.

Numai la Era Shopping Park Iasi, fiecare sfarsit de saptamana toti iesenii, clienti ai centrului comercial sunt provocati prin organizarea diferitelor evenimente de mare anvergura in Iasi.

Pentru detalii complete despre cum ati putea desfasura o activitate in cadrul Centrului Comercial Era Shopping Park Iasi nu ezitati sa ne contactati.

D-l Ciprian Iovu

0720.22.66.66.

www.interimobiliare.ro

COMISION 0%

Suna acum Mesaj