Noutati

22-02-2022

Un nou rezultat de marca, a companiei Inter Imobiliare, inca de la inceput de an 2022, pe piata imobiliara din Iasi

Un nou rezultat de marca, a companiei Inter Imobiliare, inca de la inceput de an 2022, pe piata imobiliara din Iasi

La inceput de an, va comunicam, ca in acest nou an 2022, compania Inter Imobiliare, va continua sa isi dezvolte infrastructura proprie, prin diferite metode, ce vor duce la consolidarea serviciilor ei, pe pietele imobiliare in care compania Inter Imobiliare isi desfasoara activitatea.

Un nou inceput de an, o noua lansare de marca a companiei Inter Imobiliare.

La inceput de an inauguram noul nostru birou, situat in Iasi, sos. Nicolina, nr. 27. Am ales optiunea de a deschide al 2lea sediu in Iasi, tocmai datorita faptului ca ne dorim, sa eficientizam actiunile companiei noastre si sa fim mult mai aproape si mult mai rapizi in solutionarea nevoilor pietei imobiliare, oferite de Inter Imobiliare tuturor clientilor sai, clienti ce isi doresc sa vanda un imobil, clienti ce isi doresc sa cumpere sau sa inchirieze un imobil, sau un dezvoltator imobiliar.

Compania imobiliara Inter Imobiliare, investeste in permanenta in evolutia si sistematizarea sa.

Evolutia noastra si in acest an se bazeaza pe marirea numarului de membri in echipa Inter Imobiliare, in dezvoltarea de noi servicii de logistica si promovare dedicate francizatilor nostrii, si alaturi de biroul Inter Imobiliare Piatra Neamt, dorim sa reusim inca o data, sa ridicam si mai sus, standardul calitatii serviciilor imobiliare oferite de compania noastra in pietele imobiliare din Iasi si Piatra Neamt, deocamdata.

Academia Smart Experience, reprezinta singurul program educational exclusiv dedicat domeniului imobiliar din Romania, inca din 2014.

In cadrul acestui birou se regaseste si noua casa a programului educational SMART EXPERIENCE, care reprezinta, academia noastra de initiere si certificare a noilor nostri colegi, agenti imobiliari ce isi doresc sa faca parte din echipa Inter Imobiliare.

In cadrul academiei Smart Experience, invatam si crestem impreuna, avand un singur scop final, acela de a implementa cele mai bune si complete solutii imobiliare pe care sa le oferim clientilor nostrii.

In cadrul biroului Inter Imobiliare Nicolina, vom avea activitati mult mai diverse, decat ofertarea si vanzarea imobiliara.

Vanzarea si inchirierea de apartamente din cartierul Nicolina, devine incepand de astazi provocarea maxima a biroului Inter Imobiliare Nicolina.

Colegii nostri care fac parte din echipa Inter Imobiliare Nicolina, va vor propune, oferte de apartamente noi din cadrul proiectelor rezidentiale pozitionate in partea de Sud si Sud – Est a Iasi-ului, precum si oferte de apartamente de vanzare sau inchiriere, aflate in cartierele Podu Ros, Nicolina, Cug, Mircea cel Batran, Galata, Frumoasa si Bucium.

De acum ofertele de case, vile si terenuri din zonele limitrofe cartierului Nicolina se vor inmulti in baza noastra de date.

De asemenea, vom pune la dispozitie si o bogata oferta de case si vile sau terenuri, aflate la vanzare in zonele limitrofe cartierelor mentionate mai sus, ca Miroslava, Valea Adanca, Ezareni, Lunca Cetatuii, Horpaz, Hlincea,Vorovesti, Voinesti, Barnova, Pietrarie si Paun.

Poate cea mai vasta gama de tipuri de apartamente de vanzare din Iasi.

Cartierul Nicolina, ne ofera posibilitatea de a va oferi  o vasta categorie de tipuri de apartamente, iar noi, venim acum mult mai aproape de aceasta zona, unde vom avea intreaga atentie focusata pe promovarea prin intermediul mijloacelor noastre media, a celor mai calitative oferte imobiliare din zona Nicolina.

Asadar va asteptam sa ne treceti pragul si la biroul nostru situat in cartierul Nicolina, unde vom face ca solutia imobilului pe care intentionati sa il achizitionati sa fie una ideala si compatibila cu exact ceea ce aveti nevoie.

Multumim si cu siguranta evenimentele de marca a companiei Inter Imobiliare, dedicate dezvoltarii nu se vor opri aici si acum.

Aici poti descoperii povestea inca de la inceput a cartierului Nicolina.

 

Suna acum Mesaj