Noutati

02-03-2021

Rolul H.R., Academia Smart Experience si inițierea agentului imobiliar nou pe piata imobiliara din Iasi si Piatra Neamt

Rolul H.R., Academia Smart Experience si inițierea agentului imobiliar nou pe piata imobiliara din Iasi si Piatra Neamt

Rolul H.R., Academia Smart Experience si inițierea agentului imobiliar nou pe piata imobiliara din Iasi si Piatra Neamt

Povestea noastră a început in 2002. De atunci si pana acum, compania Inter Imobiliare a crescut, cu și prin clienții săi. Mereu ne-am dorit sa oferim plus valoare serviciilor noastre imobiliare si de consultanta. Am studiat, am greșit, am tras linie și cu lecția invatata am mers mai departe!

Ca orice organizație ajunsă la maturitate, ne bazam pe parteneriatele si pe cultura noastră organizationala. Am realizat ca oamenii sunt resursa cea mai importantă a companiei noastre. La Inter Imobiliare, ceea ce ne ghidează in orice relație întreprinsă sunt FAPTELE.

Așadar, împreuna cu departamentul HR, transmitem acest mesaj încă din prima zi noilor noștri membrii.

Cum facem acest lucru?

Prin numeroasele mijloace, dezvoltate in house, pentru formarea noii generații de agenți imobiliari.

Transformam frica de eșec in reușite, sprijinim talentul nedescoperit și insuflăm încredere in propria persoana viitorilor nostri agenți, cu o investiție minima: motivația!

Motivația echipei de HR, a mentorilor nostri, a trainerilor experimentați și a celor care se alătura echipei noastre. Academia Smart Experience, cea mai importantă “arma” a noastră, reușește sa ofere tot ceea ce înseamnă informație testata din activitatea noastră, toată experiența cu care am fost înzestrați de experiențele din cei 19 ani de activitate.

Aceasta “muniție” oferă stabilitate, oferă putere și posibilitatea de a te dezvolta armonios intr-o piața provocatoare ca cea imobiliara, dar și intr-o cariera demnă de a fi considerată vocație, cum este cea de agent imobiliar.

De la recrutarea, orientarea și educarea in servicii, Academia Smart Experience, marca companiei Inter Imobiliare, reușește sa ofere agenții formați special pentru piața imobiliară din Iasi sau din Piatra Neamt, lucru ce ne face sa vrem mereu sa aducem plus valoare prin cursuri upgradate și prin conexiunea continua cu noul. Fiecare agent integrat și independent in activitatea sa, sunt reușitele cuantificate de Academia Smart Experience.

Noi credem in oameni, credem in formarea și dezvoltarea angajaților noștri. Formam, angajam și dezvoltam oameni ca tine pentru ca viitorul sa ofere plus valoare in serviciile imobiliare oferite cliențiilor nostri: solutii imobiliare complete, marca companiei Inter Imobiliare.  

Ați întreba: cine verifica aceasta calitate a noului membru format in Academia Smart Experience? Cartea noastră de vizita o reprezintă clienții multumiți, ce recomanda și se întorc mereu la serviciile noastre, serviciile companiei Inter Imobiliare!

Suna acum Mesaj