Noutati

15-12-2020

Rezultate de marca in vanzarile de imobiliare din Iasi

Rezultate de marca in vanzarile de imobiliare din Iasi

Consideratie fata de client, disciplina, determinare si respect. Acestea sunt bazele dovedite solide ce au constituit temelia companiei Inter Imobiliare.

Un statut vertical si ascensiunea in piata se vor obtine doar prin efort sustinut, sacrificii si o reevaluare si reinventare continua. Capacitate de adaptare la cerintele si conditiile uneori extreme ale pietei nu doar ne-au sustinut, ci ne-a si propulsat in topul companiilor imobiliare din Romania, anul 2017 culminand cu premiul „Agentia Anului Iasi”.

Inca din acel an, compania Inter Imobiliare a pastrat aceasta titulatura si pana in ziua de astazi, mandrindu-ne astfel cu cele 4 titluri consecutive de Cea mai buna agentie imobiliara din Iasi si de ce nu cu mandrie spunem ca titlul de Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, obtinut in anul 2019, oferite de partenerii nostri de la Clubul Profesionistilor in Imobiliare ( CPI) si portalul imobiliar Imobiliare.ro, ne-a ridicat in primul rand standardele noastre de conceptie si asumare in piata imobiliara din Iasi.

Povestea investitiei in marca „Inter Imobiliare” poate incepe cu A fost odata un tanar de 17 ani...dezvaluie treptat, un drum presarat cu incercari, sacrificii si multa determinare in depasirea acestora. Traseele alese nu au fost mereu deschise sau binevoitoare, dar, adoptand o atitudine deschisa si ferma, destinatiile tintite au fost mereu atinse.

Ne mandrim cu ceea ce am devenit dar, in acelasi timp, suntem recunoscatori fata de cei ce ne-au fost alaturi: clienti, parteneri sau colaboratori. Toti ne-au ajutat sa ne definim si sa parcurgem cu succes drumul pe care ne-am angajat.

Suna acum Mesaj