Noutati

07-06-2021

Poitiers Towers. Un proiect imobiliar nou, cu o puternica amprenta pe piata imobiliara din Iasi

Poitiers Towers. Un proiect imobiliar nou, cu o puternica amprenta pe piata imobiliara din Iasi

Proiectul imobiliar Poitiers Towers, reprezinta unul dintre cele mai semnificative ansambluri rezidentiale din Iasi, si nu numai, asta datorita volumului mare de apartamente de vanzare nou construite si a facilitatilor extra cuprinse in proiect.

Arhitectura moderna, experienta in constructii vasta a dezvoltatorului imobiliar, facilitatile integrate clientilor cumparatori inca de la inceput, provocarea de a cuprinde cele mai inalte cladiri rezidentiale din Iasi, fac ca impactul acestuia asupra zonei in care este dezvoltat, sa fie unul major, si sa se schimbe cu mult in bine, fata de ceea ce reprezenta locatia, pana mai de curand.

La Poitiers Tower, gasesti in pachetul standard de achizitie pe langa finisaje si compartimentari bine gandite si o serie de imbunatatiri noi, livrate de dezvoltatorul imobiliar inca de la inceput , cum ar fi: termostat inteligent, senzor fum, contact magnetic al incuietorii, senzor inundatie, apometru inteligent, acces inteligent in locuinta.

De asemenea in interiorul ansamblului rezidential, sunt prezente o serie de facilitati, ca restaurant panoramic, clinica medicala, galerie comerciala, statie de transport in comun publica, sala de fitness si spa wellnes, terenuri de sport, care impreuna, fac din proiectul rezidential Poitiers Towers, mai mult decat o achizitie imobiliara, un standard ridicat de viata.

Structura imobilelor din proiectul rezidential Poitiers Tower este construita astfel:


- fundatie radier general tip dala, cu o grosime constanta de 90 cm din beton armat, construita pe piloti forati cu diametru de 90 cm la o adancime de 21 m ( fundatie tip radier pilotat);
- structura de rezistenta din diafragme ( pereti structurati din beton armat monolit) cu grosimea de 25 cm, dispusi pe ambele directii;
- demisolul blocului este prevazut cu spatii de depozitare;
- 2 lifturi KLEEMAN( FUTURE TREND 13 persoane/ lift de 1,6 M/S), cu usi rezistente la foc ( R.F. 90 minute);
- usi acces in apartamente rezistente la foc ( R.F. 30 minute);
- pentru siguranta la incendiu, blocul este prevazut cu instalatii de detectare și avertizare, instalatii de desfumare, hidranti interiori si exteriori, sprinklere, 2 cai de acces in bloc, 2 scari interioare, usi rezistente la foc si instalatii de paratrasnet;
- grad de asigurare seismica ridicat;
- casa a scarii extrem de spatioasa, placata cu marmura Royal Crema ( import Spania)

Intregul proiect rezidential Poitiers Towers, are in alcatuirea sa pentru locatari un numar de 1300 de locuri de parcare, situate in prima cladire, cu destinatie de parcare rezidentiala supraterana, construita in Iasi, dispusa pe 9 Etaje.


Cele 1150 de apartamente de vanzare ce alcatuiesc intreg ansamblu rezidential Poitiers Towers, sunt dispuse in 8 blocuri, cu un regim de inaltime P+15Etaje.


Spatiile verzi amenajate in interiorul ansamblului rezidential, au ca destinatie exclusiva utilizarea lor de catre noii locatari, iar spatiile de joaca interactive, amenajate complet, vor fi destinate exclusiv copiilor rezidenti ai ansamblului, unde acestia se pot juca in voie si in siguranta deplina.


Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasare in orice cartier a Iasi-ului


Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului, Lidl, Carrefour, Dedeman, restaurante, statii peco, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.


Apartamentele din Proiectul Rezidential Poitiers Towers, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.


Datorita dotarilor si facilitatilor moderne, a tehnologiilor integrate si a materialelor noi, confortul dintr-un apartament rezidential nu se poate compara cu o locuinta veche. In ziua de azi, majoritatea ansamblurilor rezidentiale utilizeaza materiale de inalta calitate in ceea ce priveste constructia peretilor, tamplaria si izolatiile si, in acelasi timp, isi doteaza locuintele cu sisteme smart si alte facilitati.


Apartamentele din complexul rezidential Poitiers Towers, vin cu un pachet standard de dotari pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti:


- Sistem Smart Home - Apartamente Inteligente:
– deschidere usa intrare prin cititor cartela;
– senzor antiefractie usa intrare;
– senzor inundatie baie si bucatarie;
– senzor antiincendiu;
– aer conditionat, controlat de la distanta;
– termostat inteligent de ambianta;
– citire automata apometru apa rece;
– video interfon corelat cu aplicatia de pe telefonul mobil;
– control acces complex;
- Tamplarie premium;
- pachet tripan.
- Baie complet utilata si mobilata.
- Materiale interioare calitate premium din import.
- Fibra optica in interiorul apartamentului.
- 2 lifturi de ultima generatie de mare viteza.
- Izolarea fonica ridicata prin delimitarea apartamentelor cu pereti diafragma de 25 cm.


TIPURI APARTAMENTE


Descopera tipurile de apartamente, disponibile la vanzare, cu informatii actualizate despre oferte, accesand link-urile de mai jos:


Apartament cu 1 camera, suprafata 36 mp, TIP 1
Apartament cu 1 camera, suprafata 41 mp, TIP 2
Apartament cu 2 camere, suprafata 42 mp, TIP 1
Apartament cu 2 camere, suprafata 60 mp, TIP 2
Apartament cu 2 camere, suprafata 61 mp, TIP 3
Apartament cu 3 camere, suprafata 77 mp


Informatii de Achizitie


Prin partenerul Uno Credit Broker, beneficiati de cea mai optima solutie de finantare, personalizata si adaptata strict pe nevoile dvs. de achizitionare a unui imobil, in acest nou proiect rezidential.


Acest serviciu este GRATUIT si oferit tuturor clientilor ce doresc sa achizitioneze un imobil, prin obtinerea unui credit ipotecar sau noul program Noua Casa.


Uno Credite Broker, reprezinta partenerul nostru de drum lung, ce are ca principal scop, oferirea de solutii financiare optime catre clientii nostri, precum si relationarea si supervizarea dosarelor de credit ale clientilor nostri pentru toata perioada desfasurarii acestora.


Contacteaza ACUM reprezentatul Uno Credit Broker Iasi


Apartamentele din acest proiect rezidential din Iasi, se pot achizitiona prin credit ipotecar sau programul Noua Casa, cat si cu plata cash, moment in care pot aparea discount-uri de pret in anumite faze de construire.


Fie ca doriti sa faceti o vizionare on-line sau sa contactati direct Call Center-ul nostru, ambele metode vor reprezenta o prioritate pentru echipa Inter Imobiliare.


Consilierii imobiliari ai companiei noastre, primesc cererea depusa de catre dvs. si va vor contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a va furniza informatii complete si utile, care va vor ajuta in luarea deciziei de a viziona sau nu ansamblul rezidential prezentat.


Vizionarea tututor proiectelor rezidentiale de apartamente si case nou construite sau in curs de construire, se face impreuna cu colegii nostri, GRATUIT, FARA COMISION DE INTERMEDIERE si FARA OBLIGATIE DE ACHIZITIE.


Consilierii imobiliari ai companiei noastre, sunt specializati in tranzactionarea acestor tipuri de imobile si va pot oferi solutii imobiliare complete, care sa va ajute in identificarea cat mai multor beneficii pe care o proprietate vi le poate oferi.


Contacteaza-ne ACUM sa vizionam impreuna acest ansamblu rezidential.

 

Suna acum Mesaj