Noutati

15-02-2013

Perioadele dificile necesita investitii intelepte.

Perioadele dificile necesita investitii intelepte.
Noi cei de la Inter Imobiliare am inteles ca adaptabilitatea la noile standarde de promovare este un element definitoriu pentru performanta continua la un nivel inalt, motiv pentru care am creat o noua varianta a celui mai important site de anunturi imobiliare pe segmentul de vanzari de terenuri din Iasi – www.terenuri-iasi.ro.
Pentru clientii nostri am modificat interfata site-ului, am simplificat motorul de cautare si l-am transformat in cea mai rapida si mai eficienta solutie de gasire a ofertei perfecte pentru dumnevoastra. Meniul este mai accesibil, foarte usor de folosit iar ofertele care corespund criteriilor de cautare sunt afisate in ordinea inversa introducerii lor in baza de date. Practic, cele mai noi oferte sunt primele solutii care vi le propunem. De asemenea, pe pagina principala clientii Inter Imobiliare au acces rapid la ultimele oferte adaugate, precum si la recomandarile consilierilor nostri. Modul de prezentare al ofertelor este clar, concis, cu toate informatiile de care aveti nevoie, incepand de la fotografii de la fata locului si pana la schite 3D cu dimensiunile si forma reala a terenului.
Vanzarea unui teren este acum mult mai simpla. Pentru cei ce au la vanzare o proprietate, exista o sectiune speciala in care puteti introduce toate informatiile despre oferta dumneavostra. Ulterior veti fi contactat de unul dintre consilierii dumneavoastra pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de procesul de vanzare-cumparare. Impreuna vom reusi sa obtinem pentru dumneavoastra cel mai bun pret, in cel mai scurt timp.
Consilierii nostri asteapta cererile si solicitarile dumneavoastra, asteptam sa ne puneti la incercare pentru a va convinge ca cea mai buna solutie este la un singur click distanta.

www.terenuri-iasi.ro

Suna acum Mesaj