Noutati

02-06-2021

Panoramic Residence, amplasare si acces facil, aproape de tot ceea ce conteaza

Panoramic Residence, amplasare si acces facil, aproape de tot ceea ce conteaza

Noul proiect imobiliar ce se construieste in Iasi,  Panoramic Residence, dispune de o amplasare excelenta, fiind in imediata proximitate a magazinelor, spalatorie auto, statii de transport in comun, intr-o zona ce se afla in plina dezvoltare, zona Cug - Valea Adanca.

Multitudinea de proiecte imobiliare de apartamente si case nou construite in aceasta zona, au facut posibila dezvoltarea urbana a intregii comutatii de rezidenti.

Ansamblul rezidential, dispune pe langa amplasare si urbanizare de un concept bine structurat, adaptat cat mai mult cerintelor si nevoilor noilor proprietari.

Acesta cuprinde in total 200 de apartamente de vanzare, compartimentate in unitati locative cu 1,2 si 3 camere de tip decomandat.

Structura imobilelor din proiectul rezidential Panaromic Residence se realizeaza in baza celor mai stricte cerinte si standarde de calitate.

Intregul ansamblu rezidential Panoramic Residence, dispune si de 200 de locuri de parcare supraterane, special delimitate pentru noii locatari ai complexului, fiind posibile spre achizitie, contracost.

Cele 200 de apartamente de vanzare alcatuiesc intreg ansamblu, fiind impartite in 10 blocuri, cu un regim de inaltime P+3Etaje.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz 44; 41; 27.

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Mega Image, Lidl, diverse restaurante, cofetarii, farmacii, biserica, etc.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Panoramic Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat, si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

La interior, apartamentele beneficiaza de urmatoarele finisaje    :

- gresie si faianta (cu posibilitate de personalizare);
- parchet laminat;  
- obiecte sanitare in baie;  
- tamplarie P.V.C. cu sticla tripan;
- usi interioare M.D.F.;
- usa metalica la intrare;
- centrala termica proprie in condesatie;
- zidarie pe toate suprafetele de compartimentare;
- tencuiala mecanizata;
- instalatii de contorizare apa, energie electrica si gaz;
- racordate la toate utilitatile orasului.

TIPURI APARTAMENTE

Descopera tipurile de apartamente, disponibile la vanzare, cu informatii actualizate despre ofertele imobiliare, accesand link-urile de mai jos:

Apartament cu 1 camera, suprafata 38 mp

Apartament cu 2 camere, suprafata 50 mp

Apartament cu 3 camere, suprafata 68 mp

Informatii de Achizitie

Prin partenerul Uno Credit Broker, beneficiati de cea mai optima solutie de finantare, personalizata si adaptata strict pe nevoile dvs. de achizitionare a unui imobil, in acest nou proiect rezidential.

Acest serviciu este GRATUIT si oferit tuturor clientilor ce doresc sa achizitioneze un imobil, prin obtinerea unui credit ipotecar sau noul program Noua Casa.

Uno Credite Broker, reprezinta partenerul nostru de drum lung, ce are ca principal scop, oferirea de solutii financiare optime catre clientii nostri, precum si relationarea si supervizarea dosarelor de credit ale clientilor nostri pentru toata perioada desfasurarii acestora.

Contacteaza ACUM reprezentatul Uno Credit Broker Iasi

Apartamentele din acest proiect rezidential din Iasi, se pot achizitiona prin credit ipotecar sau programul Noua Casa, cat si cu plata cash, moment in care pot aparea discount-uri de pret in anumite faze de construire.

Fie ca doriti sa faceti o vizionare on-line sau sa contactati direct Call Center-ul nostru, ambele metode vor reprezenta o prioritate pentru echipa Inter Imobiliare.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, primesc cererea depusa de catre dvs. si va vor contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a va furniza informatii complete si utile, care va vor ajuta in luarea deciziei de a viziona sau nu ansamblul rezidential prezentat.

Vizionarea tututor proiectelor rezidentiale de apartamente si case nou construite sau in curs de construire, se face impreuna cu colegii nostri, GRATUIT, FARA COMISION DE INTERMEDIERE si FARA OBLIGATIE DE ACHIZITIE.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, sunt specializati in tranzactionarea acestor tipuri de imobile si va pot oferi solutii imobiliare complete, care sa va ajute in identificarea cat mai multor beneficii pe care o proprietate vi le poate oferi.

Contacteaza-ne ACUM sa vizionam impreuna acest ansamblu rezidential.

Suna acum Mesaj