Noutati

22-11-2021

Nicolina Tower. Un nou proiect imobiliar de amploare, dezvoltat in cartierul Nicolina

Nicolina Tower. Un nou proiect imobiliar de amploare, dezvoltat in cartierul Nicolina

Noua locatie pe care se dezvolta proiectul rezidential Nicolina Tower, aduce un mare plus de valoare acestuia, datorita facilitatilor si beneficiilor multiple aflate in imediata apropierea a ansamblului rezidential nou, aflat in constructie.

Nicolina Tower se dezvolta pe un teren cu suprafata totala de 3.029mp si este compus dintr-un imobil cu 2 tronsoane, care la final vor avea 117 de apartamente noi de vanzare, precum si locuri de parcare, spatii comerciale, zone verzi, disponibile pentru noii locatari ai intregului ansamblu rezidential.

Aproape de orice, piata agroalimentara, magazine comerciale, statii de transport in comun, hypermarket, scoli, gradinite si zone de promenada, acestea fac ca lifestyle-ul locuirii in acest proiect sa creasca considerabil in favoarea locatarilor acestuia.

Cele 117 apartamente noi de vanzare sunt disponibile in variate inteligente de compartimentare, de 1, 2 si 3 camere, bine dimensionate si atent organizate, pentru ca spatiu sa fie util si placut.

Deasemenea locatarii proiectului rezidential Nicolina Tower, au la dispozitie si o parcare subterana ce insumeaza un numar de 190 de locuri de parcare.

Regimul de inaltime al intreg ansamblului rezidential este de 2S+D+P+10E.

Nicolina Tower pe langa toate facilitatile prezentate, beneficiaza si de bogata experienta a unui dezvoltator imobiliar, cu cateva proiecte de apartamente noi si proiecte de case noi livrate clientilor sai pana acum.

Accesul in zona, din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de tramvai si autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasare in orice cartier a Iasi-ului.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Nicolina Tower, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

La interior, apartamentele nou construite beneficiaza de urmatoarele finisaje:

- centrala termica de apartament;
- cada sau cabina de dus optional;
- baie mobilata si dotata;
- tamplaria P.V.C. TRIPAN;
- usa metalica intrare;
- gresie si faianta;
- parchet laminat;
- compartimentari din caramida;
- tencuiala mecanizata;
- termosistem de 10 cm de la Austrotherm;
- parcare subterana cu sistem control acces;
- lifturi rapide si silentioase;
- vopsele lavabile;
- instalatii de contorizare apa, energie electrica si gaz.

TIPURI APARTAMENTE

Descopera tipurile de apartamente, disponibile la vanzare, cu informatii actualizate despre oferte, accesand link-urile de mai jos:

Apartament 1 camera TIP A, suprafata 43mp
Apartament 1 camera TIP B, suprafata 42mp
Apartament 1 camera TIP C, suprafata 47mp
Apartament 1 camera TIP D, suprafata 44mp
Apartament 1 camera TIP E, suprafata 57mp
Apartament 2 camere TIP A, suprafata 69mp
Apartament 2 camere TIP B, suprafata 66mp
Apartament 2 camere TIP C, suprafata 70mp
Apartament 2 camere TIP D, suprafata 49mp
Apartament 2 camere TIP E, suprafata 73mp
Apartament 3 camere TIP A, suprafata 97mp
Apartament 3 camere TIP B, suprafata 98mp
Apartament 3 camere TIP C, suprafata 69mp

Informatii de Achizitie

Prin partenerul Uno Credit Broker, beneficiati de cea mai optima solutie de finantare, personalizata si adaptata strict pe nevoile dvs. de achizitionare a unui imobil, in acest nou proiect rezidential.

Acest serviciu este GRATUIT si oferit tuturor clientilor ce doresc sa achizitioneze un imobil, prin obtinerea unui credit ipotecar sau noul program Noua Casa.

Uno Credit Broker, reprezinta partenerul nostru de drum lung, ce are ca principal scop, oferirea de solutii financiare optime catre clientii nostri, precum si relationarea si supervizarea dosarelor de credit ale clientilor nostri pentru toata perioada desfasurarii acestora.

Contacteaza ACUM reprezentatul Uno Credit Broker Iasi

Apartamentele din acest proiect rezidential din Iasi, se pot achizitiona prin credit ipotecar sau programul Noua Casa, cat si cu plata cash, moment in care pot aparea discount-uri de pret in anumite faze de construire.

Fie ca doriti sa faceti o vizionare on-line sau sa contactati direct Call Center-ul nostru, ambele metode vor reprezenta o prioritate pentru echipa Inter Imobiliare.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, primesc cererea depusa de catre dvs. si va vor contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a va furniza informatii complete si utile, care va vor ajuta in luarea deciziei de a viziona sau nu ansamblul rezidential prezentat.

Vizionarea tututor proiectelor rezidentiale de apartamente si case nou construite sau in curs de construire, se face impreuna cu colegii nostri, GRATUIT, FARA COMISION DE INTERMEDIERE si FARA OBLIGATIE DE ACHIZITIE.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, sunt specializati in tranzactionarea acestor tipuri de imobile si va pot oferi solutii imobiliare complete, care sa va ajute in identificarea cat mai multor beneficii pe care o proprietate vi le poate oferi.

Contacteaza-ne ACUM sa vizionam impreuna acest ansamblu rezidential.

Suna acum Mesaj