Noutati

25-08-2023

Manta Rosie Residence se distinge prin varietatea de apartamente noi pe care le oferă.

Manta Rosie Residence se distinge prin varietatea de apartamente noi pe care le oferă.

Află astăzi despre Manta Rosie Residence, epicentrul unei vieți moderne și confortabile în inima orașului Iași. Inter Imobiliare îți prezintă o oportunitate rară de a cumpăra un apartament nou, fără a plăti comision.

Apartamentele perfecte de la Manta Rosie Residence

Manta Rosie Residence se distinge prin varietatea de apartamente pe care le oferă. Indiferent că îți dorești un apartament cu una, două camere sau cu trei camere, aici poți găsi ceea ce cauți.

Gama variată de apartamente noi la Iași

Variația de apartamente la Manta Rosie Residence este impresionantă. Proiectul este conceput astfel încât să satisfacă nevoile oricărui viitor proprietar, oferindu-le integritate, confort și un stil de viață modern prin intermediul apartamentelor de înaltă calitate.

Inter Imobiliare știe că găsirea apartamentului perfect nu este doar o chestiune de număr de camere. Utilizarea spațiului, amplasarea față de punctele de interes, designul interior și exterior al apartamentului sunt la fel de importante. De aceea, la Manta Rosie Residence, fiecare apartament este conceput cu atenție la detalii, pentru a îți oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă.

Arhitectura moderna, experienta in constructii vasta a dezvoltatorului imobiliar, facilitatile integrate clientilor cumparatori inca de la inceput, provocarea de a cuprinde cele mai inalte cladiri rezidentiale din Iasi, fac ca impactul acestuia asupra zonei in care este dezvoltat, sa fie unul major, si sa se schimbe cu mult in bine, fata de ceea ce reprezenta locatia, pana mai de curand.

Viitorii proprietari din Ansamblul Rezidential Manta Roșie Residence, situat la poalele mănăstirii Cetățuia se vor bucura de aer curat, liniște și o priveliște minunată ! Să locuiesti lângă o padure, în natură, dar în același timp să fii și foarte aproape de centrul orașului, departe de poluarea crescută, este benefic atat pentru trup cât și pentru suflet!

Locuitorii ansamblului rezidențial se pot bucura de o priveliște superbă și de aerul curat ce il ofera proximitatea Padurii Cetatuia.

Spații de joacă amenajate in complex.

Pentru a întregi caracterul de comunitate, kinder rezidenții complexului Manta Roșie vor avea acces în exclusivitate la un loc de joacă. Dorim să creem un loc de joaca sigur și supravegheat, unde părinții să își poată lăsa copiii fără nici o grijă, să se bucure de spații verzi și jocuri interactive.

Locuri de parcare mai mult decat suficienate

Locuitorii Ansamblului Rezidential Manta Roșie Residence vor avea la dispoziție 205 locuri de parcare subterane și supraterane special amenajate.

Spații comerciale si spatii de birou

Prezența magazinelor in complex sporește confortul locatorilor. Acestia pot găsi tot ce își doresc, în proximitatea casei.

Acces facil catre proiectul rezidential Manta Rosie Residence

Ne-am luat toate măsurile necesare pentru a dezvolta ansamblul la cele mai noi standarde europene. Accesul principal va fi făcut dinspre Bulevardul Poitiers, iar interiorul ansamblului este complet urbanizat numai bun pentru a locui decent.

Hai sa descoperi si tipurile de apartamente disponibile la vanzare in proiectul rezidential Manta Rosie Residence

Apartament de vanzare 1 camera

Apartamentul cu o camera, este de TIP Decomandat, are o suprafata de 46 metri patrati si poate fi disponibil la etajete 1, 2, 3, 4, 5

Apartament 1 camera Manta Rosie Residence

Apartament de vanzare 2 camere Tip A

Apartamentul cu doua camere, este de TIP Decomandat, are o suprafata de 52 metri patrati si poate fi disponibil la etajete 1, 2, 3, 4

Apartament 2 camere Manta Rosie Residence

Apartament de vanzare 2 camere Tip B

Apartamentul cu doua camere, este de TIP Decomandat, are o suprafata de 58 metri patrati si poate fi disponibil la etajete 1, 2, 3, 4, 5

Apartament 2 camere Manta Rosie Residence

Apartament de vanzare 3 camere

Apartamentul cu trei camere, este de TIP Decomandat, are o suprafata de 90 metri patrati si poate fi disponibil la etajete 2, 3, 4, 5

Apartament 3 camere Manta Rosie Residence

Posibilitatea achiziționării directe prin Inter Imobiliare

Unul dintre avantajele alegerii Manta Rosie Residence este posibilitatea de a cumpăra un apartament direct prin Inter Imobiliare, evitând astfel costurile suplimentare adăugate de agențiile imobiliare. Aceasta înseamnă că îți poți găsi casa de vis fără a păși în birourile altor agențiilor imobiliare din Iasi.

Ceea ce trebuie să știi despre Inter Imobiliare

Inter Imobiliare nu este doar un nume pe piața imobiliară, este o garanție a profesionalismului și a transparenței. Cu o echipă de experți gata să ghideze viitorii proprietari prin întregul proces de achiziție, Inter Imobiliare reprezintă partenerul ideal pentru oricine este în căutarea unui apartament nou în Iași.

Profesionalism și transparență

Inter Imobiliare este recunoscută pentru profesionalismul său, oferind servicii imobiliare de calitate superioară. Echipa de vânzări este mereu la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a te asista în ceea ce privește alegerea apartamentului perfect.

Transparența este, de asemenea, o valoare la care ținem foarte mult la Inter Imobiliare. Aici, nu există "surprize neplăcute" sau "pisici în sac". Toate detaliile, de la prețuri până la amenajări, sunt comunicate clar, astfel încât cumpărătorul să poată face cea mai bună alegere posibilă.

Zero comision: mit sau realitate?

Zero comision nu este un mit, ci o realitate la Inter Imobiliare. Atunci când cumperi un apartament prin Inter Imobiliare la Manta Rosie Residence, nu vei plăti nici un comision, ceea ce te poate ajuta să economisești o sumă semnificativă de bani.

Manta Rosie Residence: Cum să găsești apartamente noi în Iași prin Inter Imobiliare, fără comision

Pașii pe care să îi urmezi pentru achiziționarea unui apartament

Dacă ai decis că vrei să achiziționezi un apartament la Manta Rosie Residence, procesul este simplu și transparent. Inter Imobiliare este aici pentru a te ajuta în fiecare etapă a acestuia.

Informații utile pentru a te întâlni cu un reprezentant Inter Imobiliare

Pentru a alege apartamentul potrivit pentru tine, te poți întâlni cu unul dintre consultanții de vânzări Inter Imobiliare. Ei îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie și îți vor răspunde la întrebările pe care le ai. În plus, te vor ghida pe parcursul întregului proces de cumpărare, astfel încât totul să decurgă cât mai simplu și eficient posibil.

Beneficiile achiziționării fără comision de intermediere pentru cumparator

Unul dintre avantajele achiziționării unui apartament prin Inter Imobiliare este că nu vei avea de plătit comision. Aceasta înseamnă o economie importantă care îți poate permite să investești mai mult în confortul tău și al familiei tale. În plus, cu Inter Imobiliare, scopul tău va deveni realitate într-un mod cât se poate de transparent și direct.

Descoperă fără efort casa visurilor tale

Manta Rosie Residence este acasă, este locul în care viața ta poate lua un alt ritm, unul mai bun. Cu Inter Imobiliare, te poți aștepta la servicii excelente, la un proces de cumpărare simplu și la economia de bani adusă de lipsa comisionului. Așadar, fără efort și fără stres, îți poți găsi casa de vis.

Acum, tot ce rămâne de făcut este să te lași condus de dorința de a trăi bine și să te bucuri de o nouă casă la Manta Rosie Residence.

Suna acum Mesaj