Noutati

01-07-2021

Inima Inter Imobiliare

Inima Inter Imobiliare

Motorul existentei companiei a fost mereu, inca din prima zi, echipa noastra.

Mereu inceputurile sunt in grupuri mici, dar cu puteri nebanuite. Ca drept dovada, astazi, dupa cei 19 ani de activitate, Compania Inter Imobiliare a crescut cu si prin echipa sa. Ne-am maturizat si am inteles, odata cu fiecare membru, ca in consilierea din imobiliare, este vorba despre oameni si dorinte transpuse in realitate si am inteles ca versatilitatea misiunii noastre ne este vitala. Fiecare zambet si fiecare “multumesc” vine din noi, iar toti cei ce suntem parte din “familia faptelor” Inter Imobiliare stim asta.

Cu resurse proprii si dorinta acerba de a fi mereu mai buni, mereu mai sus, am atins, treapta cu treapta scopul propus, mereu telul propus, conturand mai apoi un altul realizabil. Academia Smart Experience, logistica si fluxul operational bine structurat, dau posibilitatea de a fi mereu mai buni si mai aproape de nevoile clientilor nostri, in cel mai scurt timp.

Nici un obstacol nu a fost privit ca pe “misiune imposibila” in echipa noastra, pentru ca de fapt, un consilier imobiliar pornește la drum nou in fiecare zi, pentru a oferi exclusivitate in activitatea sa.

Fiecare client multumit este o “superputere” noua pentru oamenii de la Inter Imobiliare.

Asa ne gaseste astazi clientul ce trece pragul Companiei noastre, dupa 19 ani de activitate: focusati pe solutii fiabile , cu intregul flux operational mereu imbunatatit spre a putea aduce in atentie servicii imobiliare de calitate si legaturi solide in piata, in relatia cu mediul profesional, fiind mereu implicati prin parteneriate solide cu alti colegi de breasla din comunitatea de Real Estate din Romania si compania ce detine o echipa unde FAPTELE cantaresc cu adevarat in orice aspect al activitatii noastre.

Inima Companiei Inter Imobiliare este echipa. Cei ce fac zi de zi, atat in Iasi, cat si in Piatra Neamt ca Inter Imobiliare, sa fie pentru piata imobiliara, intr-adevar, o solutie ideala pentru clientii pietelor imobiliare in care acestia doresc sa investeasca.

Cu siguranta si voi puteti fi parte a “batailor inimii” Inter Imobiliare. Hai in echipa noastra!

Suna acum Mesaj