Noutati

06-01-2021

In 2020, apartamentele deja construite din Iasi, au fost la mare cautare

In 2020, apartamentele deja construite din Iasi, au fost la mare cautare

Numarul clientilor cumparatori din anul 2020 care si-au dorit achizitia unui apartament deja construit, au avut o crestere de 30% fata de anul 2019. Acest lucru s-a datorat in primul rand, faptului ca multi au speculat oportunitatile aparute in piata imobiliara ieseana, multi dintre ei facand achizitii pentru investitii imobiliare rentabile la inchiriat, asigurandu-si astfel un venit constant si mult mai benefic, decat alte instrumente si investitii financiare ( dobanzi bancare, certificate de depozit, bursa, etc.)

Apetitul lor de achizitie, a fost stimulat si de relocarea locuirii imobilului de la unul mai mic la unul mai spatios.

Inca o data, se dovedeste ca in imobiliare, locatia apartamentului, reprezinta cel mai important criteriu de cautare pentru un client care doreste sa faca o investitie imobiliara. Piata imobiliara din Iasi, este foarte atractiva din acest sens, deoarece in mai toate cartierele orasului sunt puncte de interes maxim, care pentru unii sunt cu adevarat necesare.

In acest an si preturile de tranzactionare ale apartamentelor, care au fost scoase la vanzare pe piata imobiliara din Iasi, au suferit o apreciere a pretului, ce se invarte in jurul a 7%, fata de preturile din anul 2019, interesul crescut pentru acest tip de imobile, dorinta de mutare cat mai rapida, aparitia la vanzare a unor oferte bune la pret, facand posibil acest lucru, chiar daca asteptarile clientiilor cumparatori, erau cu totul altele.

Aceste informatii va sunt oferite de sistemul nostru de monitorizare si masurare, SmartAdmin - Sistem de administrare, ce deserveste activitatea Companiei Inter Imobiliare.

Compania noastra monitorizeaza atent aceste fructuatii, care ne asigura noua, echipei Inter Imobiliare, informatii concludente si corecte, fata de cum evolueaza piata imobiliara din Iasi.

Suna acum Mesaj