Noutati

03-03-2021

Evolutia cererilor de imobile, valabila pentru luna Februarie 2021 in piata imobiliara din Iasi

Evolutia cererilor de imobile, valabila pentru luna Februarie 2021 in piata imobiliara din Iasi

Luna Februarie, confirma pozitiile topului de preferinte ale clientilor, dornici sa achizitioneze un imobil in Iasi, ceea ce ne face sa credem ca asistam la un inceput de stabilitate a pietii imobiliare, deja matura, ca cea a Iasi-ului

Apartamentele noi construite in proiectele rezidentiale din Iasi, au fost si in luna februarie 2021 la cea mai mare cautare.

Ceea ce am observat inca de la inceput de an, si anume, lasarea in piata imobiliara ieseana a unui numar important de ansambluri rezidentiale noi, a adus in mod organic si la o crestere a numarului de clienti, care isi doresc sa isi fac o achizitie imobiliara, in acest segment de piata, rezidential nou.

Asadar, 33.54% din clienti companiei noastre, au cerere expresa de aparatamente noi in Iasi, in luna care tocmai s-a incheiat.

Pentru multi dintre acestia, acest tip de plasament imobiliar, reprezinta si o reala forma de castig, deoarece in ultimi ani, tot mai multe proiecte rezidentiale din Iasi, ofera posibilitatea investitorilor, sa aiba certitudinea, de a avea un profit destul de convingator, pentru a-si consolida soldul pentru investitii.

Compania Inter Imobiliare, asigura acestui tip de clienti, consultata imobiliara si planul de bussines, atat de necesare pentru a intelege exact cum functioneaza aceasta oportunitatea finaciara, in mod gratuit, prin serviicile noastre si prin intermediul echipei noastre de consilieri imobiliari.

 

Sezonul  ansamburilor rezidentiale de case si vile tocmai a inceput.

Daca la inceput de an, aceste segment de piata, case si vile noi, a avut un numar de clienti doritori de achizitie mai temperat, incepand cu luna februarie numarul lor a crescut, asta si datorita faptului ca zonele limitrofe Iasiului, unde se construiesc majoritatea proiectelor rezidentiale de case si vile noi, si-au anuntat intrarea pe piata imobiliara, mai multe ansambluri noi, cu aceste tipuri de imobile.

Pe langa cele mai consacrate zone de dezvoltare imobiliara limitrofe Iasiului, Miroslava, Valea Adanca, Lunca Cetatuii, Popas Pacurari, Rediu, incepand din acest an debuteaza cu investii in proiecte imobiliare, zone ca Sorogari, Aroneanu, Dorobanti, Holboca si Dancu, precum si dezvoltari imobiliare importante de case si vile situate in zona Bucium - Barnova.

Cei care au manifestat interesul de achizitie, pentru segmentul de case si vile au reprezentat in luna februarie, 28.52% din volumul nostru de clienti.

 

Ca la fiecare inceput de an, oportunitatile de cumparare de apartamente cu locatii bune, incep sa atraga clienti doritori.

Odata cu trecerea iernii si a sarbatorilor de iarna, multi ieseni ca in fiecare an, iau decizii; mutare la casa, investitii pentru inchiriere, relocare la un apartament mai mic la unul mai mare sau invers.

Toate aceste decizii aduc la cresterea numarului de clienti si de ce nu la aparitia oportunitatilor de oferte de apartamente, pe piata imobiliara din Iasi.

Oportunitatea imobiliara, nu este descrisa doar din privinta pretului, ea reprezinta un cumul de factori (locatie, spatiu, confort, economie, etc.), ce fac din fiecare oferta imobiliara, sa reprezinte o oportunitate, pentru fiecare in parte.

Piata imobiliara din Iasi se regleaza automat ca orice piata, prin numarul de cereri si oferte existente, iar numarul de clienti doritori de apartamente construite inaite de anii 2000, a reprezentat in luna februarie 24% din volumul nostru de cereri de cumparare.

Inchirierile de apartamente, se reinveteaza odata cu inceperea cursurilor.

In luna februarie, a proximativ 14% din volumul clientilor nostri, a fost dedicat, departamentului de inchirieri apartamente din Iasi.

Aici spre finalul lunii, s-a simitit o crestere semnificativa a traficului pe site-ul nostru www.interimobiliare.ro, si va contiunua sa creasca, odata cu relaxarile datorita evolutiei panademiei, fie in domeniul educational cat si in cel comercial.

Aceste informatii va sunt oferite de sistemul nostru de monitorizare si masurare, SmartAdmin.

Compania noastra monitorizeaza atent aceste fructuatii, care ne asigura noua, echipei Inter Imobiliare, informatii concludente si corecte, fata de cum evolueaza piata imobiliara din Iasi.

Suna acum Mesaj