Noutati

27-08-2021

Echipa Inter Imobiliare sarbatoreste 19 ani de Activitate in piata imobiliara din Iasi

Echipa Inter Imobiliare sarbatoreste 19 ani de Activitate in piata imobiliara din Iasi

Finalul lunii august ne gaseste la ceas de sarbatoare. Compania Inter Imobiliare sarbatoreste 19 ani de existenta in domeniul Real Estate din Romania.

Este momentul sa privim peste timp, in anul ce tocmai a trecut si sa ne amintim de reusitele noastre, de oportunitale aparute, dar si ceea ce am avut de invatat in drumul catre rezultatele noastre.

Totodata, motorul existentei Companiei este si va fi mereu, încă din prima zi, echipa noastră. Ei, prin “superputerile” lor, prin felul in care s-au dedicat activitatilor zilnice, fac posibila zi de zi solutionarea cerintelor clientilor nostri.

De asemenea, multumim deopotriva tuturor clientilor nostri si colaboratorilor, care ne-au oferit increderea lor si care fac zi de zi ca noi sa putem impartasi din spiritul si valorile noastre mediului extern. Dorintele si nevoile clientilor nostri se transpun in imobilele achizitionate cu ajutorul Companiei Inter Imobiliare.

Suntem fericiti ca si astazi putem sa ne simtim mandri ca suntem parte din familia Inter Imobiliare.

Academia Smart Experience, marca Inter Imobiliare a pregatit un eveniment dedicat acestui moment festiv: “De 19 ani in Imobiliare – Zilele Inter Imobiliare 2021”. Acest eveniment aduna impreuna activitati de team building, learning & developing, pregatite atent, gratie expertizei mentorilor nostri, de care suntem norocosi ca ii avem alaturi.

Activitatile evenimentului au in vedere dezvoltarea abilitatilor de vanzare si lucru in echipa prin:

1. Conturarea nevoilor clientului – Curs Metoda CAB/BAC, Small Talk
2. Decizia de cumparare – Metoda OUV: Oferta unica de vanzare
3. Importanta Contractului de prestari servicii: mod de completare & update info
4. Activitati TEAM BUILDING Interactiv
5. Provocare festiva Inter Imobiliare: QUIZ interactiv, festivitate de premiere

Inima Companiei Inter Imobiliare este echipa, iar cei ce fac zi de zi posibila existent noastra sunteti dumneavoastra, dragi clienti si colaboratori. Impreuna suntem cei ce facem zi de zi, atat in Iasi, cat si in Piatra Neamt, ca Inter Imobiliare, sa fie pentru piata imobiliara, intr-adevar, o solutie ideala pentru clientii pietelor in care ne desfasuram activitatea.

LA MULTI ANI INTER IMOBILIARE!

Suna acum Mesaj