Noutati

11-03-2022

Domeniul imobiliar, in continuare, un drum cu prioritate in investitiile majore de capital.

Domeniul imobiliar, in continuare, un drum cu prioritate in investitiile majore de capital.

In ultimii 2 ani, vedem cu totii, am trait nelinisti provocate de siguranta noastra.

Cu siguranta, si cei interesati sa investeasca sau cei care activeaza in domeniul imobiliar, ne punem intrebari si ne facem diverse scenarii.

Chiar si in contexte neobisnuite, specialistii in domeniul imobiliar privesc situatiile, in care se regasesc pietele imobiliare ale Romaniei, cu optimism.

Caracteristicile dovedite ale domeniului imobiliar in timp de criza, in istoria recenta a ultimilor doi ani, mai exact prezenta contextului sanitar neobisnuit, au fost versatilitatea si capacitatea de a ne adapta rapid situatiilor cu care am avut contact. Asadar, in aceeasi masura, situatiile cu care ne confruntam, contextual, in prezent, trebuie sa le tratam cu optimism, pentru a gasi solutiile imobiliare cele mai potrivite pentru clientii companiei Inter Imobiliare.

Indispensabilitatea imobilului din viata oricarui individ este o situatie la fel de reala si acum.

Indiferent cate incertitudini vor exista, nevoia locativa nu va disparea, nu se va dizolva. Caminul este un element ce nu va lipsi niciodata din piramida nevoilor umane.

Trebuie sa tratam rational fiecare modificare, sa incercam sa detasam putin de emotia momentelor dificile, in acelasi timp pastrand compasiunea si implicarea in astfel se situatii mai putin comode.

Asadar, piata imobiliara din Iasi si Piatra Neamt, isi patreaza tonusul cu care a inceput anul 2022.

Numarul de accesari a ale anunturilor din site-ului Inter Imobiliare a ramas in nota pozitiva, inregistrand aproximatix 1500 de vizitatori zilnici, interesati de investitii in pietele imobiliare in care ne desfasuram activitatea. Ridicarea restrictiilor de circulatie si ridicarea restrictiilor de desfasurare a activitati on-site, sunt iarasi aspecte demne de luat in calcul vis-a-vis de evolutia pietei pe segmentul de inchirieri apartamente, inchirieri case si inchirieri spatii comerciale, dar si in segmentul de vanzari apartamente si vanzari case, in egala masura.

De asemenea, in directia recrutarii, Inter Imobiliare nu s-a oprit nici o clipa, anuntul de recrutare pentru noi colegi in echipele noastre fiind inca activ pe site-urile de recrutare de specialitate, asa cum am ne-am propus in strategia de dezvoltare a anului 2022.

Familia FAPTELOR si Academia Smart Experience sunt gata sa ii asimileze, in continuare, pe toti cei interesati de domeniul imobiliar si care isi doresc o cariera in acest domeniu.

Birourile companiei Inter Imobiliare din Iasi, cartier Nicolina si cel din Piatra Neamt sunt nerabdatori sa primeasca noi colegi.

In loc de concluzii, adaugam un crez pe care echipa noastra il imbratiseaza: sa privim mereu cu optimism neprevazutul, sa dam dovada de responsabilitate si sa intelegem ca tot ceea ce facem noi in viata de zi cu zi contribuie la echilibrul si cresterea bunastarii noastre, a tuturor.

Ganduri bune si perspective cat mai optimiste!

La orice rascruce, exista mereu un drum care sa duca la destinatie!

Suna acum Mesaj