Noutati

25-02-2013

De acum puteti oferi firmei D-voastra spatiul perfect.

De acum puteti oferi firmei D-voastra spatiul perfect.
Mediul de afaceri iesean beneficiaza de astazi de cea mai noua si moderna platforma on-line de promovare a ofertelor pentru vanzarea si inchirierea de birouri, spatii comerciale si industriale, www.birouri-iasi.ro. Am creat acest site pentru a dezvolta o ramura in plina expansiune in orasul nostru; iar noi sustinem atat financiar cat si logistic dezvoltarea acestui segment al mediului imobiliar.

Modul de prezentare a fiecarui business in fata potentialilor clienti reprezinta unul dintre atuurile cel mai de pret in incheierea unui parteneriat, iar Inter Imobiliare va pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru un cadru logistic prielnic pentru afacerea dumneavoastra.

Destinat exclusiv acestui sector al imobiliarelor, www.birouri-iasi.ro pune la dispozitia clientilor cele mai bune oferte structurate pe inchirieri si vanzari pentru cele trei mari ramuri amintite mai sus: birouri, spatii comerciale si spatii industriale. De acum, toate ofertele din Iasi sunt analizate, grupate si prezentate in cel mai profesionist mod cu putinta, totul pentru a eficientiza la maximum procesul de cautare al ofertei ideale. Pentru cei ce investesc in spatii de birouri, va asiguram ca in cel mai scurt timp cu putinta va vom prezenta un portofoliu de clientii pentru businessul dumneavoastra.

Echipa Inter Imobiliare

Suna acum Mesaj