Noutati

21-01-2022

Cum evoluezi in imobiliare? Cum poti avea o cariera de succes ca agent imobiliar la Inter Imobiliare?

Cum evoluezi in imobiliare? Cum poti avea o cariera de succes ca agent imobiliar la Inter Imobiliare?

Cumva toate au un inceput, iar povestile celor mai de succes oameni din domeniul Real Estate din Romania sunt foarte diferite. Toti sunt insa personalitati dedicate profesional acestui domeniu. Sunt surse de inspiratie pentru toti cei care sunt la inceput de drum.

De ce ne place sa lucram in domeniul de Real Estate din Romania? 5 Motive sa ai o cariera in imobiliare.

Ce au in comun toate aceste povesti? Oamenii din imobiliare au ales sa VREA, intelegand ca a PUTEA nu e suficient. Daca nu te-a convins insa acest fapt, astazi va vom expune 5 motive pentru care merita sa ai o cariera in domeniul Real Estate.

1. Piata imobiliara din Iasi este perfecta pentru un debut cu dreptul in acest domeniu: vanzarile imobiliare.

Daca activezi in domeniul intermedierii tranzactiilor imobiliare, de exemplu, este imposibil sa nu ai minimum o interactiune cu o persoana noua, ce iti aduce informatii noi de descifrat si decodificat.

Beneficiezi din plin de socializare si actiune cu tema imobiliara.

Fie ca esti la vizionare sau planifici o intalnire cu un client in vederea conturarii caracteristicilor viitorului sau imobil, cu siguranta te vei bucura si de un schimb de informatii, care se pot dovedi noi. Asadar, esti mereu ancorat in realitatile si schimbarile sociale, aflii noi trenduri si te poti incarca cu energie si buna dispozitie mereu.

2. Te ocupi sa vinzi sau sa inchiriezi apartamente, tot timpul vei fi conectat la noi si noi provocari.

Echilibrul intre munca de birou si cea de pe teren este foarte bun. Totodata, cand privesti piata imobiliara in care iti desfasori activitatea, vei realiza ca niciun imobil nu este ca altul.

In imobiliare, sigur nu vei avea timp sa te plictisesti.

Clientii sunt diferiti si nevoile lor diferite intre ele. Cum ai putea sa te plictisesti? Poti profita la maxim de elemente noi, de diversitate si poti sa cresti si in plan personal nelimitat.

3. Fiecare oferta imobiliara reprezinta o noua oportunitate pentru tine de a tranzactiona.

Importanta cooptarii in baza ta de date a cator mai multe oferte imobiliare, iti asigura o promovare cat mai buna a pozitiei tale de agent imobiliar in piata imobiliara din Iasi si din Piatra Neamt.

Fiecare agent imobiliar este indrumat in permanenta sa se autodepaseasca si sa se dezvolte.

Situatiile noi, cu care nu te-ai confruntat pana atunci, pot fi oportunitatile de a invata o noua lectie a autodepasirii. Potenta de a fi in aceeasi pozitie cu un profesionist din domeniul Real Estate exista pentru orice persoana, insa ‘’a vrea’’ si ‘’a face’’ este mult mai puternic in orice aspect al vietii noastre. Fiecare noua provocare este oportunitatea de ati valorifica potentialul, lucru foarte bine inteles de cei care activeaza in domeniul imobiliar.

4. Independenta si posibila manageriere a timpului tau, fac ca domeniul vanzarilor imobiliare sa fie atractiv si in pas cu piata.

Fiind o zona premium de tranzactionare si castigurile sunt pe masura. Este o activitate in care dedicarea si concentrarea pe activitate este cheia succesului.

In echipa Inter Imobiliare nu cunoastem si nu stabilim limite. “Sky is the limit” cand vine vorba de castigurile tale.

In acest domeniu cel mai importat este sa fii motivat, sa spui ‘’da’’ provocarilor, sa intelegi ca in fiecare zi inveti lucruri noi. Nu exista nu se poate! Ce e minunat este ca dupa toate acestea, te poti bucura de castiguri peste medie chiar de la inceput.

5. Cresterea numarului de tranzactii imobiliare in piata imobiliara din Iasi si nu numai, reprezinta principala referinta a evolutiei tale ca om de vanzari.

Piata imobiliara evolueaza in permanenta. Aceste tendinte sunt dictate de directia generala a evolutiei infrastructurii sociale, a mijloacelor media, a tehnologiei si cresterea surselor de informare.

Fii focusat, atent la detalii si ramai conectat la tot ceea ce este nou, si cu siguranta domeniul imobiliar te va rasplati.

Este vital sa ramai ancorat in realitatea pietelor in care iti desfasori activitatea si sa fii deschis la elementele de noutate din jurul tau. Doar asa vei ramane conectat cu adevarat si vei fii mereu in pas cu noile directii de dezvoltare a pietei imobiliare.

In compania Inter Imobiliare iti oferim la cheie, cu zero investitie financiara, posibilitatea de a invata, a creste si a deveni alaturi de noi, un profesionist in domeniul imobiliar. Suna bine nu? Te asteptam in echipa noastra!

Suna acum Mesaj