Noutati

13-01-2022

Crestere semnificativa a cererilor de imobile pe piata chiriilor din Iasi pentru anul 2021

Crestere semnificativa a cererilor de imobile pe piata chiriilor din Iasi pentru anul 2021

In 2021, piata de inchirieri apartamente garsoniere si case din Iasi, avand ca si scop, rezidentialul, a cunoscut fata de anul precedent o explozie a numarului de noi clienti, doritori sa locuiasca in Iasi.

Revenirea cat de cat la normal, dupa perioada pandemica a dus la cresterea cererilor de apartamente, dar mai nou si de case, fiecare chirias fiind mult mai atent cum disribuie costurile cu chiria vis a vis de confortul si utilitatea imobilului pe care doreste sa-l inchirieze.

Compania Inter Imobiliare actualizeaza in permanenta baza de date cu oferte de apartamente de inchiriat in Iasi.

Numarul de clienti chiriasi ai companiei noastre, a avut o crestere in 2021 de +95%, fata de anul 2020, lucru care s-a resimtit de altfel si in numarul sporit de contracte de inchiriere, incheiate cu succes de echipa departamentului nostru specializat in acest tip de tranzactionare.

Cererea de apartamente noi de inchiriat, evolueaza cu plus de clienti, in fiecare an.

Cum era si de asteptat, finalizarea multor proiecte rezidentiale din Iasi, incepute in anul 2020 si finalizate spre sfarsitul aceluiasi an sau in anul 2021, a dus la intrarea in piata chiriilor din Iasi, a multor unitati locative, care inca de la inceput noi am stiut, ca sunt cumparate de noii proprietari, exclusiv ca investitie pentru a fi valorificate spre inchiriere ulterior.

Estimam ca in anul 2021 in piata de inchirieri din Iasi, noile apartamente predate proprietarilor au avut un impact major, fiind livrate catre acestia un numar important de peste 1300 de unitati locative nou construite pe piata imobiliara din Iasi.

Zonele Campusurilor Studentesti Tudor Vladimirescu si Copou, cele mai efeverscente zone cu oferte de apartamente si garsoniere la inchiriat.

Apartamentele si garsonierele scoase de proprietarii de imobile la inchiriat in zonele campusurilor studentesti Tudor Vladimirescu si Copou, conduc detasat in topul rentabilitatii proprietatii si a usurintei cu care acestea isi gasesc chiriasii.

Chiar daca au intrat in piata chiriilor un important numar de oferte imobiliare noi, datorita ascensiunii crescute a numarului de clienti chiriasi, preturile chiriilor lunare au cunoscut o crestere estimata in procente, situate intre 7-10%, fata de anul 2020.

Asadar, inca o data, se dovedeste ca piata chiriilor din Iasi, este influentata major, de numarul de studenti si elevi ce urmeaza cursurile la institutiile de invatamant iesene, cu merite recunoscute de altfel la nivel national ale acestora.

Randamentul financiar al proprietatii, reprezinta cel mai important criteriu din achizitia unui imobil de catre investitorul in imobiliare.

Proprietatile imobiliare care aduc investitorilor din piata imobiliara din Iasi, cel mai bun randament financiar, au continuat sa fie si in acest an, compuse din apartamente cu 1 sau 2 camere, siatuate in zone urbanizate si cu pozitii relativ aproape de scoli, facultati, colegii, centre comerciale, cladiri de birouri sau alte puncte de interes major ale orasului.

Aceste informatii va sunt oferite de sistemul nostru de monitorizare si masurare, SmartAdmin - Sistem de administrare, ce deserveste activitatea Companiei Inter Imobiliare.

Departamentul nostru specializat pe inchirierile de imobile, este mereu incercat de noi si noi provocari.

Compania noastra monitorizeaza atent aceste fluctuatii, care ne asigura noua, echipei Inter Imobiliare, informatii concludente si corecte, fata de cum evolueaza piata imobiliara din Iasi si Piatra Neamt.

In cadrul Companiei Inter Imobiliare, performeaza un intreg departamentul de inchirieri de apartamente, case, vile si spatii comerciale, care va pun la dispozitie, cele mai tentante si compatibile oferte imobiliare, existente spre inchiriat in piata imobiliara din Iasi si Piatra Neamt.

Colegii nostrii din acest departament colaboreaza continuu, pentru a reusi sa furnizeze clientilor nostrii, cele mai ideale solutii de inchiriere de imobile, pliate intotdeauna, pe ceea ce are in primul rand nevoie clientul.

Fie un apartament situat intr-o zona aflata cat mai aproape de interesul clientului, sau fie un spatiu in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea o companie, acestea reprezinta provocarile zilnice ale colegilor nostri.

Suna acum Mesaj