Noutati

23-08-2021

Copou Garden Residence. Locatie, lifestyle si confort, toate impreuna.

Copou Garden Residence. Locatie, lifestyle si confort, toate impreuna.

Copou Garden Residence reprezinta cel mai amplu ansamblu rezidential ce se construieste in zona rezidentiala Copou.

Daca in imobiliare, locatia reprezinta principalul factor in decizia de achizitie, atunci acest ansamblu rezidential cu siguranta porneste din start cu un avantaj major ce il ofera clientilor sai.

Copou Garden Residence reprezinta mai mult decat un simplu proiect imobiliar, acesta doreste sa dezvolte o comunitate moderna, realizata intr-o stransa relatie cu mediul inconjurator, unde fie ca esti la inceput de drum sau familia ta se extinde pas cu pas, acesta iti ofera beneficii unice pentru a face o investitie excelenta pe termen lung.

Punctul forte de interes al intreg ansamblului rezidential, o reprezinta parcul central, amenajat complet, mobilat urban, cu locuri special destinate copiilor rezidenti, unde acestia se pot juca in voie, in deplina siguranta si intr-un mediu curat, iar parintii acestora in tot acest timp se pot relaxa fara grija acestora.

Spatii verzi amenajate cu plante si vegetatie ce asigura o peisagistica linistitoare, zone cu destinatie interactiva destinata copiilor, vor face ca locatarii intreg complexului imobiliar, sa beneficieze de confortul si lifestyle-ul asteptat si dorit.

Proiectul rezidential Copou Garden Residence este compus din 1120 de apartamente noi oferite spre vanzare, atent compartimentate, cu 1, 2 si 3 camere. Totodata ansamblul beneficiaza si de o galerie comerciala proprie, pentru ca tu, locatarul, sa fii aproape de orice conteaza in confortul si alegerile tale zilnice.

Proprietarii apartamentelor din Copou Garden Residence beneficiaza de 1250 de locuri de parcare, 1050 de locuri aflate in subteranul ansamblului si 200 de locuri de parcare supraterane in zona special amenajata din ansamblu.

Ansamblul rezidential Copou Garden Residence este compus din 7 blocuri cu doua tronsoane fiecare, ce au ca regim de inaltime S+P+10E.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasare in orice cartier a Iasi-ului

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Mega Image, restaurante, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Copou Garden Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

 

Aici ai folosite in amenajarea apartamentelor cele mai calitative materiale de constructie, atat la interior cat si la exterior.

- gresie si faianta import Italia

- structura pe cadre

- compartimentari din caramida

- termosistem de 10 cm de la Austrotherm

- centrala de apartament

- cada sau cabina de dus, jacuzzi (optional)

- baie mobilata si dotata

- usi de interior import

- tamplaria PVC Rehau 80mm, TRIPAN

- parcare subterana cu sistem control acces

- lifturi rapide si silentioase Kleemann

- interfon

 

Descopera aici toate tipurile de apartamente disponibile in complexul Copou Garden Residence.


Descopera tipurile de apartamente, disponibile la vanzare, cu informatii actualizate despre oferte, accesand link-urile de mai jos:


Apartament cu 2 camere, suprafata 50 mp, TIP A
Apartament cu 2 camere, suprafata 65 mp, TIP B
Apartament cu 2 camere, suprafata 76 mp, TIP C
Apartament cu 3 camere, suprafata 87 mp


Informatii de Achizitie


Prin partenerul Uno Credit Broker, beneficiati de cea mai optima solutie de finantare, personalizata si adaptata strict pe nevoile dvs. de achizitionare a unui imobil, in acest nou proiect rezidential.


Acest serviciu este GRATUIT si oferit tuturor clientilor ce doresc sa achizitioneze un imobil, prin obtinerea unui credit ipotecar sau noul program Noua Casa.


Uno Credite Broker, reprezinta partenerul nostru de drum lung, ce are ca principal scop, oferirea de solutii financiare optime catre clientii nostri, precum si relationarea si supervizarea dosarelor de credit ale clientilor nostri pentru toata perioada desfasurarii acestora.


Contacteaza ACUM reprezentatul Uno Credit Broker Iasi


Apartamentele din acest proiect rezidential din Iasi, se pot achizitiona prin credit ipotecar sau programul Noua Casa, cat si cu plata cash, moment in care pot aparea discount-uri de pret in anumite faze de construire.


Fie ca doriti sa faceti o vizionare on-line sau sa contactati direct Call Center-ul nostru, ambele metode vor reprezenta o prioritate pentru echipa Inter Imobiliare.


Consilierii imobiliari ai companiei noastre, primesc cererea depusa de catre dvs. si va vor contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a va furniza informatii complete si utile, care va vor ajuta in luarea deciziei de a viziona sau nu ansamblul rezidential prezentat.


Vizionarea tututor proiectelor rezidentiale de apartamente si case nou construite sau in curs de construire, se face impreuna cu colegii nostri, GRATUIT, FARA COMISION DE INTERMEDIERE si FARA OBLIGATIE DE ACHIZITIE.


Consilierii imobiliari ai companiei noastre, sunt specializati in tranzactionarea acestor tipuri de imobile si va pot oferi solutii imobiliare complete, care sa va ajute in identificarea cat mai multor beneficii pe care o proprietate vi le poate oferi.


Contacteaza-ne ACUM sa vizionam impreuna acest ansamblu rezidential.

 

Suna acum Mesaj