Noutati

05-07-2021

Contemporan - apartamente noi diversificate, spatii verzi, parcari multiple

Contemporan - apartamente noi diversificate, spatii verzi, parcari multiple

Ansamblul rezidential Contemporan reprezinta unul dintre proiectele imobiliare noi din Iasi, care beneficiaza de o pozitionare excelenta, fiind amplasat in zona Pacurari in imediata vecinatate a complexului comercial Kaufland, la doar 500m de statiile pentru mijloace de transport in comun.

Compartimentarea excelenta a apartamentelor noi din ansamblul rezidential Contemporan, impreuna cu ferestrele largi de care beneficiaza, ofera un confort locativ deosebit, viitorilor locatari ai complexului.

Diversitatea tipurilor de apartamente din complex, functionalitatea mixta a cartierului prin zona de locuinte, galeria comerciala, scoala si gradinita privata, reprezinta punctul forte al ansamblului rezidential Contemporan.

Complexul cuprinde imobile cu apartamente de vanzare, cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 37 si 72mp, desfasurate pe un regim de inaltime mixt, iar la exteriorul cladirilor sunt disponibile numeroase locuri de parcare, alei pietonale si zone verzi.

Blocurile sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat iar compartimentarile interioare si zidaria exterioara sunt realizate din caramida Porotherm. Termosistemul exterior realizat din vata bazaltica, are grosimea de 10cm si este imbracat in tencuiala decorativa siliconata.

Noii locatarii beneficiaza de acces facil si rapid catre toate punctele de interes major, catre centrele comerciale, si nu in ultimul rand, catre mijloacele de transport in comun spre toate directiile orasului.

Proiectul pune la dispozitia clientilor mai multe variante de apartamente, pentru ca alegerile sa fie in acord perfect cu nevoile acestora.

Ansamblul rezidential Contemporan este compus din 29 blocuri, ce au ca regim de inaltime D+P+4E.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasarea in orice cartier a Iasi-ului.

In ansamblul residential Contemporan sunt disponibile peste 4.000mp de spatii verzi, amenajate peisagistic, ce compun un veritabil parc destinat celor ce locuiesc in complex, precum si 2.500 de locuri de parcare amenajate ce vor desevi rezidentii, intreg ansamblului rezidential.

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Kaufland, Galeria Comerciala Era Shopping Park, Metro, restaurante, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, statii peco, statii de transport in comun, precum si acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Contemporan, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

La interior, apartamentele nou construite beneficiaza de urmatoarele finisaje:

• la alegere, in urma unui buget stabilit cu dezvoltatorul, gresie, faianta si parchet;
• usi de interior MDF/lemn, culori si modele diferite;
• centrala termica proprie;
• tamplarie P.V.C. Ramplast cu geam termopan, culoare wenge la exterior si interior;
• obiecte sanitare baie: vas toaleta, lavoar, cada/cabina dus;
• usa metalica securizata la intrare;
• var lavabil culori la alegere;
• izolatie exterior vata bazaltica 10cm;
• pardoseala casa scarii placate cu placi ceramice;
• tencuiala decorativa pe casa scarii tip „stucco”;
• videointerfon.

TIPURI APARTAMENTE

Descopera tipurile de apartamente, disponibile la vanzare, cu informatii actualizate despre oferte, accesand link-urile de mai jos:

Apartament 1 camera Tip 1, Suprafata 33mp
Apartament 1 camera Tip 2, Suprafata 39mp
Apartament 2 camere Tip 2 Suprafata 43 mp
Apartament 2 camere Tip 3 Suprafata 43 mp
Apartament 2 camere Tip 4 Suprafata 56 mp
Apartament 2 camere Tip 5 Suprafata 61 mp
Apartament 2 camere Tip 6 Suprafata 55 mp
Apartament 2 camere Tip 7 Suprafata 50 mp
Apartament cu 3 camere, Suprafata 72 mp

Informatii de Achizitie

Prin partenerul Uno Credit Broker, beneficiati de cea mai optima solutie de finantare, personalizata si adaptata strict pe nevoile dvs. de achizitionare a unui imobil, in acest nou proiect rezidential.

Acest serviciu este GRATUIT si oferit tuturor clientilor ce doresc sa achizitioneze un imobil, prin obtinerea unui credit ipotecar sau noul program Noua Casa.

Uno Credite Broker, reprezinta partenerul nostru de drum lung, ce are ca principal scop, oferirea de solutii financiare optime catre clientii nostri, precum si relationarea si supervizarea dosarelor de credit ale clientilor nostri pentru toata perioada desfasurarii acestora.

Contacteaza ACUM reprezentatul Uno Credit Broker Iasi

Apartamentele din acest proiect rezidential din Iasi, se pot achizitiona prin credit ipotecar sau programul Noua Casa, cat si cu plata cash, moment in care pot aparea discount-uri de pret in anumite faze de construire.

Fie ca doriti sa faceti o vizionare on-line sau sa contactati direct Call Center-ul nostru, ambele metode vor reprezenta o prioritate pentru echipa Inter Imobiliare.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, primesc cererea depusa de catre dvs. si va vor contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a va furniza informatii complete si utile, care va vor ajuta in luarea deciziei de a viziona sau nu ansamblul rezidential prezentat.

Vizionarea tututor proiectelor rezidentiale de apartamente si case nou construite sau in curs de construire, se face impreuna cu colegii nostri, GRATUIT, FARA COMISION DE INTERMEDIERE si FARA OBLIGATIE DE ACHIZITIE.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, sunt specializati in tranzactionarea acestor tipuri de imobile si va pot oferi solutii imobiliare complete, care sa va ajute in identificarea cat mai multor beneficii pe care o proprietate vi le poate oferi.

Contacteaza-ne ACUM sa vizionam impreuna acest ansamblu rezidential.

Suna acum Mesaj