Noutati

14-03-2019

Ciprian Iovu, managerul companiei Inter Imobiliare, participă ca speaker la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Ciprian Iovu, managerul companiei Inter Imobiliare, participă ca speaker la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Ciprian Iovu, managerul companiei Inter Imobiliare, va urca în calitate de speaker pe scena celui mai important eveniment pentru comunitatea de real estate din România, CPI Național 2019.

Ciprian Iovu conduce una dintre principalele companii imobiliare din Iaşi, Inter Imobiliare, activă pe piaţa locală încă din anul 2002. Experinţa sa în domeniu este însă mult mai vastă, Ciprian Iovu lucrând în imobiliare din anul 1996. „Pentru noi, clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct, pentru care generează valoare adăugată”, spune Ciprian Iovu. Compania Inter Imobiliare a obţinut la ediţia de anul trecut a Galei Profesioniştilor în Imobiliare premiul pentru „Cea mai puternică agenţie imobiliara din Iaşi„.

 

La CPI Național 2019, Ciprian Iovu va lua parte la panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderat de jurnalistul Andrei Panait. Subiecte de interes pe plan local vor fi dezbătute alături de Andreea Parti (Broker/Owner RE/MAX Choice), Marius Șchiopotă (Hitch&Mosh), David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), Daniel Tudor (The Concept Real Estate Advisers) și Cătălin Priscorniță (Blitz). Ciprian Iovu va participa și la sesiunea specială „Imobiliarii te inspiră”, in calitate de speaker.

Vizioneaza sesiunea speciala, aici.

Speakerii invitați să urce pe scena CPI Național 2019, alături de managerul companiei Inter Imobiliare, pentru a-și împărtăși poveștile de succes în real estate sunt Georgian Marcu (Green Angels), Octavian Bădescu (RE/MAX Freedom Group) și Ioana Oltean (Napoca Imobiliare).

Sursa: https://bit.ly/3sSfmsn

Suna acum Mesaj