Noutati

31-05-2021

Cinci ani consecutivi, ca Agentia Imobiliara a Anului in Iasi, reprezinta pentru echipa Inter Imobiliare, o recunoastere a eforturilor pe care le depunem in slujba clientilor, zi de zi.

Cinci ani consecutivi, ca Agentia Imobiliara a Anului in Iasi, reprezinta pentru echipa Inter Imobiliare, o recunoastere a eforturilor pe care le depunem in slujba clientilor, zi de zi.

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru a evolua. Anul 2020, atipic pentru fiecare dintre noi la nivel personal si profesional, a readus in centrul atentiei faptul ca doar schimbarea este ceea ce poti defini ca fiind constant in trecerea timpului. Asadar, anul ce tocmai a trecut, ne-a invatat ca indiferent de neprevazutele aparute in activitatea noastra, nu trebuie sa ne oprim si trebuie sa mergem mai departe. In acest drum schitat de atipicul an 2020, am cunoscut oportunitati noi in piata imobiliara din Iasi. Este o lectie invata de intreaga echipa Inter Imobiliare, care a ramas motivata si care s-a ghidat mereu, gandind ca FAPTELE noastre pot face ca, dorinta clientului sa devina realitate, prin serviciile noastre imobiliare, indiferent de situatii limita sau diverse cauze. Cu atat mai mult simtim aceste lucruri atunci cand, in ani consecutivi, recunoasterea activitatii companiei vine an de an, din partea Clubul Profesionistilor in Imobiliare ( CPI) si cel mai mare portal de profil imobiliare.ro, in cadrul  Galei Profesionistilor in Imobiliare.

Si anul acesta, suntem onorati de faptul ca echipa Inter Imobiliare este pentru al cincilea an consecutiv in lista premiatilor acestei  frumoase, gale. Anul acesta am “cucerit” premiul AGENTIA LOCALA A ANULUI 2020 in IASI. Bucuria si responsabilitatea adusa in compania noastra de acest premiu ne insufla optimism si energie pentru 2021!

Va multumim tuturor celor care ati facut posibil ca acest premiu sa fie parte din realizarile anului 2020: colaboratori, clienti si nu in ultimul rand, echipei noastre. Promitem ca nu ne oprim aici!

Suna acum Mesaj