Noutati

10-02-2021

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai deveni si tu, agent imobiliar?

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai deveni si tu, agent imobiliar?

Cu siguranța, nici unul dintre consilierii imobiliari, nu a știut din prima zi când a îmbrățișat acest drum profesional, cum este real aceasta meserie, cum se va desfășura prima discuție cu un potențial vânzător sau cumpărător sau când va veni momentul primei tranzacții.

La fel cum nici dumneavoastra, dragi cititori, nu stiti cât de importantă este inițierea agentului imobiliar in ceea ce privește evoluția carieriei sale.

Proaspatul angajat vine intr-un loc necunoscut, cu un mindset propriu, poate cu experiențe acumulate din vechile poziții ocupate sau entry level in cariera, intr-o companie in care trebuie sa se integreze rapid, pentru a putea tine pasul provocărilor oferite de piața imobiliara.

Prima impresie a angajatului despre companie se formează atunci când face cunoștința cu spiritul, valorile, cultura și misiunea companiei noastre. Pasii ce reprezintă esența dezvoltarii relatiilor de munca viitoare, in compania noastră sunt respectul, proactivitatea, motivația, munca in echipa și profesionalismul in relație cu clienții nostri. Nu întâmplator, expresii ca “cei 7 ani de acasa” sau “pas cu pas” au dăinuit in mentalul colectiv.

La fel cum orice casa se construiește pe fundații solide, tot așa, cărămida cu cărămida, se dezvolta și cariera unui agent imobiliar. De la a înțelege ce înseamnă consultanta in imobiliare, pana la o prima tranzactie realizata de un agent nou, trebuie parcurs un traseu conturat pe harta dezvoltării propriului potențial, presărat cu motivație și ocrotit grija mentorului.

De la preluarea ofertei pana la soluționarea cererii, înveți sa înțelegi nevoile clientului vânzător și ale celui cumpărător. Înveți cum un anunț de promovare complet și bine realizat, dar totodata și grija manifestata fata de client prin consilierea oferită, il ajuta pe aceșta sa decidă achiziția potrivită pentru sine sau pentru familia sa.

Bucuria clienților multumiți le da agenților imobiliari forța spre continua demersul in soluționarea așteptărilor viitorilor clienți. Noi, echipa Inter Imobiliare, am înțeles cât de important este sa oferi din know-how-ul deja acumulat prin cei aproape 19 ani de experiența pe piața imobiliara din Iași, tuturor noilor colegi asimilați in echipa.

Am înțeles ca dezvoltarea noastră merge in strânsă legătura cu cea a angajaților nostri. Tot din acest principiu, al dezvoltării, s-a născut, anul acesta, si sediul din Piatra Neamț. Și promitem ca nu ne vom opri aici! Ne-am asumat formarea și creșterea echipei in baza unui angajament sustenabil : învățam, creștem și ne dezvoltam împreuna! Nu uitam niciodată ca și noi la rândul nostru am fost o foaie imaculata, pe care, împreuna cu cei din echipa existenta la momentul venirii noastre, am scris nenumărate pagini din istoria Inter Imobiliare!

Va provocam și pe voi sa o faceți!

P.S.: Tu? Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai deveni si tu, agent imobiliar?

Suna acum Mesaj