Filtre

Case de vanzare Iasi 8 camere Tatarasi (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu case si vile de vanzare din Iasi cu 8 camere in cartierul Tatarasi. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

490.000 EURO
Tatarasi vila 345mp, 8 camere,  de vanzare,  (Moara de Vant spital Pascanu) 152554 Tatarasi vila 345mp, 8 camere,  de vanzare,  (Moara de Vant spital Pascanu) 152554 Tatarasi vila 345mp, 8 camere,  de vanzare,  (Moara de Vant spital Pascanu) 152554

Tatarasi vila 345mp, 8 camere, de vanzare, (Moara de Vant spital Pascanu)

490.000 EURO

Casa propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Tatarasi (Moara de Vant spital Pascanu) are o suprafata utila de 345 mp pe un teren de 400 mp si este compusa din 8 camere si dependinte.

Vezi ofertaCod oferta: 152554
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu case si vile de vanzare din Iasi cu 8 camere in cartierul Tatarasi, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Vanzarile de case si vile din Iasi cu 8 camere in cartierul Tatarasi sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in vanzarile de case si vile deja constuite si in vanzarile de case si vile noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 8 camere in cartierul Tatarasi.


Suna acum Mesaj