Utile

27-11-2022

Zona Podu Ros. Cele mai accesibile apartamente din centrul Iasului.

Zona Podu Ros. Cele mai accesibile apartamente din centrul Iasului.

Zona Podu Ros este foarte iubita din punct de vedere al plasarii zonei si apropierii fata de zona Centru din municipiul Iasi.

Ea se intinde in limitele urmatoarelor zone: Bld Socola, Bld.Tutora, Bld.Nicolae Iorga, Bld. Regele Mihai I, Sos. Nationala si Bld.Primaverii.

Zona Podu Ros este de-a dreptul in topul cautarilor din Iasi, deoarece ofera o varietate de imobile, pentru toate nevoile de locuit, dar si pentru investitii imobiliare pasive pentru inchiriere.

Diversitatea ofertelor imobiliare aduc numai beneficii, 10-15 minute de mers pe jos fata de puncte de interes educationale, administrative, private si istorice importante: Pallas Mall Iasi, Palatul Culturii, Hala centrala, Centrul Universitar Politehnic al Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi.

Compartimentarile foarte diferite din zona Podu Ros, fac din apartamentele din zona, sa fie accesibile unei plaje vaste de clienti.

Preturile sunt accesibilie, in comparatie cu alte zone aflate in centrul orasului, insa unitatile locative diverse diponibile in aceasta zona aduc o plaja mai mare de bugete in discutie in zona de ofertare imobiliara.

Zona Podul Ros este in acelasi ritm cu schimbarile socio-economice, beneficiind de dezvoltare imobiliara continua in fiecare an.

Este o zona comparabila cu zona centrala a orasului, insa exista posibilitatea sa investesti in zona, cu un buget diferit, poate mai mic, in functie de preferinte.

Cu ajutorul consilierului nostru imobiliar, vei stabili o strategie in acest sens, ca sa ajungi la proprietatea potrivita.

Este o zona cu mare potential de dezvoltare in continuare, indiferent daca te decizi sa vinzi sau sa inchiriezi proprietatea.

Aceasta zona este adesea cautata de clienti cumparatori interesati punctele de vibratia studenteasca a orasului Iasi - Universitatea Gheorghe Asachi, dar si din celelalte centre universitare, dar si de punctele de entertaiment moderne, de inspiratia generatiei Instagram sau a celor istorice sau culturale, Palatul Culturii din Iasi, Gradinile Palatului, Pallas Mall Iasi si Centrul United Business Center.

Este o zona in care proiectele imobiliare noi de apartamente si-au facut simtita prezenta cu adevarat de-a lungul timpului, dar si pe variantele de revanzare din dezvoltari imobiliare recente de la persoana fizica. Sunt oferte si nu putine!

Zona Podu Ros este punctul zero al investiilor din mediul public si privat.

Prezenta punctelor istorice importante, a adus in timp noi beneficii locuitorilor zonei Podu Ros. Un exemplu pe care nu putem sa nu il mentional este proiectul imobiliar comercial Pallas Mall Iasi care a incorporat extraodinar Palatul Culturii din Iasi.

Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta:

• Infrastructura rutiera buna, cu doua benzi pe sensul de mers: Bld Socola, Bld.Tutora, Bld.Nicolae Iorga, Bld. Regele Mihai I, Sos. Nationala si Bld.Primaverii statii de combustibil prezente in aproprierea Pallas Iasi.
• zone de agrement pentru petrecerea timpului liber: Gradinile Pallas Mall Iasi
• puncte istorice si culturale importante: Palatul Culturii din Iasi.
• puncte de interes educational: Complexul Universitar Politehnic al Universitatii Gheoghe Asachi din Iasi.
• transport in comun catre toate zonele orasului

Zona Podu Ros se invecineaza cu Cartierul Tudor Vladimirescu, Centru, Gara, Nicolina, Baza 3. Aproprierea fata de universitati va conferi mereu zonei Podul Ros tonus si evolutie in ton contemporaneitatea.

Dezvoltarea imobiliara prezenta in zona Podu Ros.

De-a lungul timpului zona Podul Ros a beneficiat si de investitori in proiecte imobiliare noi. In acest moment, sunt in curs de dezvoltare urmatoarele proiecte:

Poitiers Towers: Ne-am angajat sa sustinem principiile companiei si ne propunem ca in fiecare an sa depasim asteptarile. Complexul rezidential Poitiers Towers isi propune sa devina cel mai complet proiect imobiliar din Iasi, oferind servicii care sa acopere intregul ciclu de viata al unei cladiri, si sa fie prima alegere pentru investitiile in locuinte, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Unirea Towers: Fara indoiala, Timpul este resursa noastra cea mai valoroasa, motiv pentru care atunci cand alegem o locatie, tinem cont de cat de aproape esti de tot ceea ce conteaza pentru tine si familia ta. Alege Unirea Towers si bucura-te de timpul tau pretios pentru tine si cei dragi!

Aspecte istorice ale zonei Podu Ros:

Etimologia numelui are radacini in podul cu acelasi nume care traverseaza raul Bahlui. Podul este originar din secolul al XVIII-lea, prima data construit din lemn.

Intre anii 1835-1836 a fost refacut din piatra, din porunca domnului Mihail Sturdza.

Cartierul Podu Ros e cu adevarat invaluit de legende urbane nenumarate. Insasi numele ar proveni de la numeroasele carciumi si case de toleranta din zona. Pentru ca acestea aveau perdele si felinare culoare rosie, a dat numele de Podul Ros.

Alta legenda are legatura cu raului Bahlui, legenda spunand ca in aproprierea lui era un loc de executie pentru boieri, fiind rosie de la fiecare decapitare.

Astazi insa, desi citim aceasta legenda pe buzele istoricilor, este un ansamblu urbanistic complet, cu strazi modernizate in ultimii ani, care confera o stare de normalitate vietii si satisface intr-o mare masura nevoile locuitorilor.

Va recomandam cu incredere zona Podul Ros! Agentia imobiliara Inter Imobiliare vine in sprijinul doritorilor de rafinament, oferind spre vanzare apartamente noi.

 

Suna acum Mesaj