Utile

19-10-2022

Eveniment Imobiliare.ro HUB Iasi 2022: Ceo Companiei Inter Imobiliare, CIPRIAN IOVU, speaker in cadrul hub-lui regional Imobiliare.ro Hub la Iasi.

Eveniment Imobiliare.ro HUB Iasi 2022:  Ceo Companiei Inter Imobiliare, CIPRIAN IOVU, speaker in cadrul hub-lui regional Imobiliare.ro Hub la Iasi.

Si in acest an, Ciprian Iovu CEO Inter Imobiliare, a fost speaker in cadrul hub-ului Imobiliare.ro Regional din Iasi, 18 octombrie 2022, unde a expus tuturor profesionistilor si pasionatilor din piata imobiliara din Iasi prezenti la eveniment, care sunt provocarile si tendintele in piata rezidentiala din Iasi in vremuri incerte in anul 2022.

Tendinte si directii trasate in cadrul Evenimentului - Imobiliare.ro Hub Regional Iasi 2022

Acesta discutie a avut loc in a doua parte a programul Evenimentului Imobiliare.ro Hub Regional din Iasi, dupa prezentarea noilor directii, functionalitati platforma si servicii pe care echipa Imobiliare.ro le-a lansat in acest an. De asemenea, s-a discutat si situatia pietei rezidentiale in trimestrul II al acestui an.

Piata imobiliara ieseana inca beneficiaza de mari oportunitati de investitie, fiind inca o piata accesibila. Schimbari s-au produs, insa oportunitatile in piata nu vor intarzia sa apara.

S-au concluzionat directiile oportunitatilor din domeniul imobiliar, pentru urmatorul an, dar si cum a fost influentat domeniul imobiliar schimbarile socio-economice din ultimul an. S-au amintit, deasemenea, si care au fost nivelul cererii si al ofertei imobiliare din Iasi, in al doilea trimestru ale acestui an.

S-au remintit oportunitatile din domeniul imobiliar ce vor reaparea. Mai exact, unde si cum ar trebui sa investim in piata imobiliara: in proprietati care apar in piata rar, care acum isi pot gasi noi proprietari.

Profesionistii in domeniul imobiliar, au crescut in calitate. In acelasi timp, piata joburilor va ramane deschisa in continuare in acest domeniu.

S-a vorbit despre necesitatea colaborarii intre profesionisti, implicarea masiva in dezvoltarea si educarea profesionistilor din domeniu. Este un moment bun pentru a trasa cele mai importante directii pe care vor trebui sa lucreze toti cei implicati in consilierea in domeniu. Directia generala a panel-ului de discutii pe acest subiect, a fost unitatea si calitatea serviciilor de consiliere, oferita in piata din Iasi.

Suntem optimisti si increzatori in urmatoarea perioada, deoarece, ca de fiecare data, momentele schimbarii aduc oportunitati noi pentru piata imobiliara din Iasi.

Suna acum Mesaj