25-05-2021

Debutul noului nostru birou din Piatra Neamt. Concluzii

Debutul noului nostru birou din Piatra Neamt. Concluzii

Iata ca au trecut deja 3 luni de la deschiderea biroului nostru din Piatra Neamt, si ne facem datoria sa va transmitem si dumneavoastra, celor interesati de evolutia pietii imobiliare si nu numai, primele concluzii fata de cum simtim aceasta noua provocare, a companiei Inter Imobiliare.

Consumatorii de nevoi imobiliare din acest frumos oras, ne-au primit pozitiv, ne-au pasit pragul companiei, au testat toate functiile site-ului nostru www.interimobiliare.ro, ne-au oferit informatii utile despre oras, ne-au prezentat oferte si traditii imobiliare din zona, ne-au povestit cum a functionat piata imobiliara din trecut pana in prezent, si credeti-ne ca am acumulat multe informatii intr-un timp foarte scurt, pe care cu siguranta le vom implementa in piata imobiliara atat in Piatra Neamt, cat si in Iasi.

Da, spunem si in Iasi, deoarece chiar daca activam in aceasta piata imobiliara din 2002, am descoperit noi metode prin care sa imbunatatim calitatea serviciilor companiei in relatiile cu clientii si colaboratori nostri, adaptandu-ne desigur la cat mai multe cerinte ale acestora.

Cum am gasit domeniul imobiliar in Piatra Neamt?

Piata imobiliara din Piatra Neamt, este o piata matura, deschisa la nou, unde oportunitatile imobiliare sunt deasemenea multiple, cu dorinta de dezvoltare sporita a tuturor, si unde cu siguranta, echipa Inter Imobiliare va contribui la dezvoltarea pietii de real estate in acest oras.

Cand am inceput procesul de recrutare pentru posturile deschise la punctul de lucru din Piatra Neamt, am  fost placut surprinsi sa descoperim tineri ambitiosi, interesati de domeniul REAL ESTATE, cu o dorinta accentuata de a porni pe un drum nou, anume cel al profesiei de agent imobiliar. Tineri sclipitori, cu inteligenta emotionala matura, motivati de dorinta de a fi mereu versiunea updatata a propriei persoane, sunt astazi parte a echipei din Piatra Neamt.

Multumim colaboratorilor si clientilor nostri, pentru ca au inteles ca noi, ca si companie, ne dorim un parcurs cat mai lung in acest oras, pe care insistam, sa-l punem cat mai repede pe harta judetelor care conteaza in topul imobiliarelor din Romania.

Deasemenea, multumim si noilor nostri colegi din biroul Inter Imobiliare Neamt, care desi sunt cu totii la prima interactiune cu tranzactiile imobiliare, s-au autodepasit pe sine, demonstrand tarie de caracter, dorinta de afirmare, capacitate sporita de acumulare a informatiilor si intelegerea modului nostru de lucru ca si companie. Ei chiar daca sunt la inceput de drum, au reusit sa tranzactioneze proprietati imobiliare chiar din prima luna de activitate.

Experienta noastra acumulata in cei 19 ani de activitate continuua in Iasi, cu siguranta va duce la evolutia pietii imobiliare din Neamt, unde noi ca si companie, am implementat solutiile noastre imobiliare, care ne-au demonstrat pana acum, ca oamenii, chiar daca sunt atat de diferiti, atunci cand chiar iti doresti sa livrezi calitate in servicii, acestia se adapteaza si mai mult apreciaza, tot efortul pe care tu ca si echipa il pui in slujba lor.

In acest moment noi nu va putem transmite, decat ca va asteptam si in sediul nostru din Piatra Neamt, pentru a beneficia de solutii imobiliare complete, asa cum o facem in Iasi, dintotdeauna.

Suna acum Mesaj