Utile

28-09-2021

Cum te ajuta investitia in imobiliare sa aduci un plus de venituri in bugetul personal?

Cum te ajuta investitia in imobiliare sa aduci un plus de venituri in bugetul personal?

Ne propunem in acest editorial sa vorbim despre cresterea valorii proprietatii, veniturile din chirii, dar si despre investitii inteligente in imobiliare. Fie ca doriti o proprietate pe care doriti sa o utilizati in scop personal sau care doriti sa o achizitionati spre a genera profit, trebuie sa aveti in vedere ce anume va doriti si care este nevoia pe care o acoperiti atunci cand achizitionati un imobil.

Fie ca sunteti interesati de potentialul investitiei in imobile sau nu mai doriti sa obtineti doar crampee de informatie din mass media, haideti sa intelegem impreuna cum poate un imobil sa va rotunjeasca veniturile.

Speram ca acest articol sa vina in ajutorul celor care doresc sa fie informati din surse sigure, de la profesionisti in domeniu, cu privire la investitiile in real – estate. Va vom dezvalui cateva trucuri si oportunitati pentru care merita sa investiti atat in piata noua, cat si in cea veche a zonelor urbane.

Cum poate fi simplu si usor intr-o piata imobiliara activa.

Cea mai simpla si usor de inteles metoda prin care o proprietate aduce profit este prin cresterea sa in valoare, in functie de proprietate, prin revanzare.

Pentru a obtine rentabilitatea maxima in urma vanzarii, puteti proceda in mai multe moduri. Una din metode, spre exemplu este ca in cazul unui imprumut imobiliar facut pentru achizitie, sa recurgeti la o refinantare, scazand costurile creditului.

Un alt exemplu foarte bun ar fi un teren neamenajat, care pot fi in viitor spatiu destinat unei constructii. Pe masura ce zona urbana se extinde, terenurile in imediata vecinatate a oraselor devin resurse valoroase datorita potentialului de vanzare sau de dezvoltarea a unor proiecte imobiliare noi.

Dupa cresterea numarului de spatii locative si extinderea zonei urbane, proiectele de infrastructura sociala, prin prezenta serviciilor si a oportunitatilor comerciale, dar si insfrastructurii urbane in general, vor aduce plus valoare investitiilor dumneavoastra in astfel de imobile.

Foarte tentanta este si zona rezidentiala nou construita in jurul zonelor urbane vechi, prin concepte imobiliare deosebite, cu locatii atent alese pentru clientii ce isi doresc sa investeasca in aceasta directie in piata imobiliara. Pe masura ce cartierul rezidential in care investiti prin achizitia unui imobil evolueaza, adaugand rute de tranzit, scoli, centre comerciale, aceste schimbari duc la o apreciere a zonei, dar si a imobilului in sine. Nu doar zona, ci si utilitatile din zona influenteaza aprecierea. Orice element adaugat in obtinerea confortului sau in facilitarea unui beneficiu pot cantari in favoarea aprecierii valorii sale.

In imobiliare Locatia va avea intotdeauna, un cuvant greu de spus in procesul de achizitie.

De asemenea, deloc de neglijat este zona veche a orasului. Aceasta este deosebit de valoroasa daca aveti in vedere investitia intr-un imobil situat in apropiere de zonele de interes social principal ale orasului: scoli renumite, universitati, apropierea de centre comerciale si culturale importante, cladiri de birouri etc. Acestea pot genera venituri considerabile prin inchiriere, dar pot fi si cea mai buna varianta pentru locuit, atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte personale. Costurile cu transportul si intretinerea spatiilor sunt reduse, sunteti in proximitatea a “orice”, asadar faceti economie de timp si de finante considerabil.

Inainte de orice, oricare ar fi varianta de luat in calcul pentru investitia in piata de real-estate, este recomandat sa beneficiati de serviciile unui consilier imobiliar. Acesta va v-a canaliza atentia catre conturarea unui imobil si creerea unei “harti” cu “drumul de urmat” in viitoarea dumneavoastra achizitie, informandu-va cu privire la orice oportunitate exista in acel moment.

Cu siguranta, Compania Inter Imobiliare, prin consilierii sai, va poate oferi solutii complete imobiliare! Nu te-am convins? Programeaza o intalnire si haide sa gasim impreuna cu tine imobilul pe care il doresti! Te asteptam, la sediile noastre din Iasi si Piatra Neamt sa vorbim despre real-estate!

Suna acum Mesaj