30-01-2021

Compania Inter Imobiliare - Din 2021 exploram si piata imobiliara din Piatra Neamt

Compania Inter Imobiliare - Din 2021 exploram si piata imobiliara din Piatra Neamt

Asa cum am promis, incepand cu data de 01.02.2021, incepem activitatea noastra si in piata imobiliara din Piatra Neamt, prin intermediul noului nostru birou situat pe unul din cele mai importante bulevarde din oras, Bulevardul Traian, nr. 5.

Am integrat in filiala noastra din Neamt toate sistemele, procedurile si valorile noastre, verificate, certificate si dobandite de-a lungul celor 18 ani de experienta, in piata imobiliara din Iasi.

Ce dorim sa implementam si in piata imobiliara din Piatra Neamt

Pregatirea minutioasa a personalului TESA, a managementului si integrarea noilor nostri agenti imobiliari din Piatra Neamt, in cadrul Academiei noastre Smart Experience, speram noi ca vor aduce un plus noii pietii imobiliare pe care incepem sa o exploram din 2021.

De asemenea, credem ca vom ridica standarul companiilor imobiliare din acest oras, bineinteles cu acordul direct si al colegilor nostri din cadrul celorlalte agentii imobiliare din Neamt, cu care speram sa colaboram macar asa cum colaboram cu principalele companii imobiliare din Iasi, si din principalele judete ale tarii ( Cluj, Bucuresti, Timisoara, Brasov si Sibiu), colaborare ce are ca scop identificarea nevoilor reale ale clientului nostru, consilierea lui in materie de imobiliare, propunerea celor mai avantajoase metode de achizitii si finantare a ofertelor imobiliare, precum si asistenta la perfectarea actelor de vanzare-cumparare la notariat.

In decursul celor 18 ani de imobiliare in Iasi, am pus umarul la tot ce inseamna nou, crestere, educatie, dezvoltare, aliniere, corectitudine, colaborare in acest domeniu, unde noi credem cu tarie ca fara un respect reciproc si o relatie win-win de partea fiecaruia, nu ai cum sa evoluezi pe termen lung.

Asteptarea noastra este ca cei ce doresc sa investeasca in piata imobiliara din Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt si de ce nu Iasi, sa gaseasca acea valoare in serviciile noastre pe care o cauta, o apreciaza, iar noi prin cele doua echipe de vanzari din Piatra Neamt si Iasi, vom fi mereu pregatiti sa ii sustinem, consiliem, si de ce nu sa ii ajutam in luarea deciziilor cele mai potrivite pentru ei si familiile lor.

C.E.I.R. o nouă perspectivă în real estate

Reprezentam una dintre cele 3 companii fondatoare a Comunitatii Elitelor Imobiliare din Romania (C.E.I.R), unde asocierea cu oameni dedicati meseriei si pietei imobiliare din Romania, a dus la evolutia noastra ca oameni si structuri de companii, intr-un termen relativ scurt, la o dezvoltare acerba, benefica si asteptata, de toata breasla imobiliara din Romania.

Provocarea noastra pentru piata imobiliara din Neamt, vine in contextul in care noi ca si companie ne dorim un nou inceput, unde provocarile sunt mult mai mari si mai profunde. Faptul ca am obtinut in ultimii 4 ani premiul de „Cea mai buna companie imobiliara din Iasi``, distinctie acordata de Clubul Profesionistilor in Imobilare(C.P.I), si portalul de imobiliare, Imobiliare.ro, ne obliga sa evoluam, sa crestem si sa impartasim experientele si serviciile noastre, cu toti clientii care isi vor dori acest lucru, sa colaboreze cu noi.

Aceasta dorinta vine si din prisma faptului, ca noi deja in intrega noastra activitate, am incheiat parteneriate si tranzactii imobiliare cu foarte multi clienti din acest frumos oras, care ne-au dat increderea necesara, ca se poate.

Asadar, in speranta ca va putem provoca si pe dumneavoastra, in ceea ce tine de imobiliare si in Neamt, va asteptam sa ne testati seviciile noastre imobiliare si sa ne vizitati site-ul www.interimobiliare.ro.

Va asteptam cu drag!

Suna acum Mesaj