Utile

20-05-2022

Ciprian Iovu, CEO Inter Imobiliare, speaker la Hub-ul organizat de Imobiliare.ro la Gala CPI National 2022

Ciprian Iovu, CEO Inter Imobiliare, speaker la Hub-ul organizat de Imobiliare.ro la Gala CPI National 2022

Ciprian, fondatorul companiei Inter Imobiliare, si-a facut debutul in domeniu imobiliar in anul 1996. Si-a propus o crestere continua, inca de atunci, in calitatea serviciilor sale, ce a dus, in prezent,  la tot ceea ce inseamna Compania imobiliara Inter Imobiliare pentru piata imobiliara: servicii imobiliare complete.

Anul 2002 a fost anul in care tanarul antreprenor a deschis portile companiei Inter Imobiliare, din nevoia de a valorifica informatiile pe care le acumulase prin practicarea profesiei de agent imobiliar pana atunci.

Astazi, este managerul general al companiei pe care a fondat-o, coordoneaza o echipa de 22 de agenti imobiliari, firma detine reprezentare regionala in orase importante din regiunea Moldovei: Iasi si Piatra Neamt.

Totodata, este trainer in atelierele de specialitate ale Academiei Smart Experience, academie de formare a agentilor imobiliari, marca proprie ca companiei Inter Imobiliare.

Anul acesta, Ciprian va fi speaker in cadrul hub-ului CPI National 2022, 24 - 25 mai 2022, unde va impartasi tuturor profesionistilor si pasionatilor din piata imobiliara care sunt tendintele in Piata rezidentiala intre preturile istorice si livrarile record, in a doua parte a programului din Ziua 1 a Evenimentului CPI National. Alaturi de el, vor participa si alte personalitati importante din real estate-ul romanesc.

Multumim organizatorilor pentru oportunitatea de a putea expune din experienta noastra! Nu rata, in data de 24 mai cel mai mare eveniment de profil din Romania si urmareste ultimele update-uri ale evenimentului organizat de imobiliare.ro . Revenim cu detalii, curand!

Suna acum Mesaj