Anuntul nu mai este valabil, Cod 153303

Tatarasi Ciric
883 vizionari12 aprilie 2024
  • 109.000 Euro
  • Tip: decomandat
  • Suprafata: 60m2
  • Etaj: 1 din 5
  • Camere: 2
  • Bai: 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5

Descriere

Apartamentul de vanzare este situat in Iasi, zona Tatarasi (Ciric ) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip decomandat, are o suprafata de 60 mp si este situat la etajul 1 intr-o cladire cu 5 etaje. Apartamentul este renovat, este mobilat complet, are centrala termica de apartament, gaz metan, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, aer conditionat, cabluTV, interfon, . Cladirea , construita in 2017, are in jur spatii de agrement , are o structura tip beton, fara risc seismic. Apartamentul se poate achizitiona prin credit ipotecar prin Programul PRIMA CASA

Acest apartament cu 2 camere, situat într-un bloc construit în 2017 în pitorescul cartier Tatarasi, oferă o locație privilegiată la doar două minute de zona "Dispecer". Înconjurat de spații verzi generoase și lacurile din zona Ciric, se bucură de proximitatea față de Aeroportul Internațional Iași, creșe, grădinițe, școli și magazine.

Cu un termen de abitatie de doar 2 luni, acest apartament este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se mute rapid într-un mediu modern și sigur. Blocul dispune de o structură pe cadre din beton armat, pereti interiori și exteriori din caramida Brac Brikston clasa A1, și instalații de calitate superioară precum cele sanitare PPR cu burete protector by CasaDesign și instalații electrice cu intrerupătoare LeGrand by TecTelecom. Liftul Cassani Italia cu acționare electrică și sistem de alarmă IGV adaugă un plus de confort și securitate.

Apartamentul impresionează prin dotări și finisaje premium. Centrala Termica de apartament Saunier Duval, detectorul de gaz și termostatul asigură un climat optim în locuință. Tamplaria cu profil PVC VEKA cu 6 camere de izolație și 3 randuri de sticlă contribuie la confortul termic și la reducerea cheltuielilor de întreținere. Ușile interioare MDF 3D din clasa Premium completează designul modern al apartamentului.

Baia este elegant echipată cu WC suspendat cu bazin încastrat gama Facile de la Cersanit, lavoar cu semipiedestal Cersanit, cadă de la Fibrex, și baterii pentru cadă și lavoar marca Ideal Standard. Ușa metalică de acces în apartament clasa A de siguranță adaugă un nivel suplimentar de securitate.

Apartamentul este vândut mobilat și utilat exact ca în fotografii, oferind posibilitatea de a locui imediat. Cu o suprafață utilă de 59.4 mp, este decomandat și poziționat în centrul clădirii cu 5 etaje, la nivelul 1. Dotările includ centrala termică de apartament, gaz metan, parchet, gresie, faianță, tamplarie termopan, termosistem, aer condiționat, cablu TV, și este complet mobilat. Se oferă și opțiunea de achiziționare prin credit ipotecar, prin Programul PRIMA CASA. Este o oportunitate ideală pentru cei care caută un cămin modern, sigur și confortabil într-o locație convenabilă.

Detalii

  • Balcoane: 1
  • An constructie: 2017
  • Structura: beton
  • Acoperis mansardat: absent
  • Scara: la strada
  • Interfon: da
Suna acum Mesaj