Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 1 camera Tatarasi (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Tatarasi. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

370 EURO
Apartament nou, 1 camera  decomandat,  41 mp, Tatarasi, de inchiriat,  (Evergreen ) 154371 Apartament nou, 1 camera  decomandat,  41 mp, Tatarasi, de inchiriat,  (Evergreen ) 154371 Apartament nou, 1 camera  decomandat,  41 mp, Tatarasi, de inchiriat,  (Evergreen ) 154371

Apartament nou, 1 camera decomandat, 41 mp, Tatarasi, de inchiriat, (Evergreen )

370 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Tatarasi (Evergreen ) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 41 mp si este situat la etajul 10

Vezi ofertaCod oferta: 154371
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Tatarasi, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul Tatarasi sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Tatarasi.


Suna acum Mesaj