Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 2 camere Poitiers (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 2 camere in cartierul Poitiers. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

400 EURO
De inchiriat apartament nou, 2 camere,  open-space,  41 mp, Poitiers,  (Continental, la 3 km de Palas) 154462 De inchiriat apartament nou, 2 camere,  open-space,  41 mp, Poitiers,  (Continental, la 3 km de Palas) 154462 De inchiriat apartament nou, 2 camere,  open-space,  41 mp, Poitiers,  (Continental, la 3 km de Palas) 154462

De inchiriat apartament nou, 2 camere, open-space, 41 mp, Poitiers, (Continental, la 3 km de Palas)

400 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Poitiers (Continental, la 3 km de Palas) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip OS, are o suprafata de 41 mp si este situat la etajul 4

Vezi ofertaCod oferta: 154462
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 2 camere in cartierul Poitiers, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 2 camere in cartierul Poitiers sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 2 camere in cartierul Poitiers.


Suna acum Mesaj