Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 1 camera Poitiers (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Poitiers. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

370 EURO
1 camera,  decomandat,  38 mp, de inchiriat apartament nou in zona Poitiers,  (Continental, la 3 km de Palas) 155353 1 camera,  decomandat,  38 mp, de inchiriat apartament nou in zona Poitiers,  (Continental, la 3 km de Palas) 155353 1 camera,  decomandat,  38 mp, de inchiriat apartament nou in zona Poitiers,  (Continental, la 3 km de Palas) 155353

1 camera, decomandat, 38 mp, de inchiriat apartament nou in zona Poitiers, (Continental, la 3 km de Palas)

370 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Poitiers (Continental, la 3 km de Palas) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 38 mp si este situat la etajul 9

Vezi ofertaCod oferta: 155353
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Poitiers, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul Poitiers sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Poitiers.


Suna acum Mesaj