Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 1 camera Nicolina (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Nicolina. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

399 EURO
Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  37 mp, Nicolina,  (Piata CUG) 152440 Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  37 mp, Nicolina,  (Piata CUG) 152440 Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  37 mp, Nicolina,  (Piata CUG) 152440

Apartament nou de inchiriat, 1 camera, decomandat, 37 mp, Nicolina, (Piata CUG)

399 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Nicolina (Piata CUG) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 37 mp si este situat la etajul 6

Vezi ofertaCod oferta: 152440
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Nicolina, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul Nicolina sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Nicolina.


Suna acum Mesaj