Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 3 camere CUG (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 3 camere in cartierul CUG. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

400 EURO
CUG apartament nou 58 mp, 3 camere, open-space, de inchiriat, (Biserica Inaltarea Domnului) 155419 CUG apartament nou 58 mp, 3 camere, open-space, de inchiriat, (Biserica Inaltarea Domnului) 155419 CUG apartament nou 58 mp, 3 camere, open-space, de inchiriat, (Biserica Inaltarea Domnului) 155419

CUG apartament nou 58 mp, 3 camere, open-space, de inchiriat, (Biserica Inaltarea Domnului)

400 EURO
 • CUG
 • |
 • Biserica Inaltarea Domnului

Apartamentul de inchiriat este situat in zona CUG (Biserica Inaltarea Domnului) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip OS, are o suprafata de 58 mp si este situat la etajul 4

Vezi ofertaCod oferta: 155419
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 3 camere in cartierul CUG, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 3 camere in cartierul CUG sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 3 camere in cartierul CUG.


Suna acum Mesaj