Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 3 camere Copou (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 3 camere in cartierul Copou. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

1.000 EURO
Apartament nou, 3 camere decomandat, 100 mp, Copou, de inchiriat, (Royal Town) 151181 Apartament nou, 3 camere decomandat, 100 mp, Copou, de inchiriat, (Royal Town) 151181 Apartament nou, 3 camere decomandat, 100 mp, Copou, de inchiriat, (Royal Town) 151181

Apartament nou, 3 camere decomandat, 100 mp, Copou, de inchiriat, (Royal Town)

1.000 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Copou (Royal Town) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 100 mp si este situat la etajul 3 intr-o

Vezi ofertaCod oferta: 151181
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 3 camere in cartierul Copou, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 3 camere in cartierul Copou sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 3 camere in cartierul Copou.


Suna acum Mesaj