Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 4 camere Centru (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

950 EURO
Centru apartament nou  100 mp, 4 camere,  decomandat, de inchiriat,  (ULTRACENTRAL - la 150m de Palas Campus) 154314 Centru apartament nou  100 mp, 4 camere,  decomandat, de inchiriat,  (ULTRACENTRAL - la 150m de Palas Campus) 154314

Centru apartament nou 100 mp, 4 camere, decomandat, de inchiriat, (ULTRACENTRAL - la 150m de Palas Campus)

950 EURO
  • Centru
  • |
  • ULTRACENTRAL - la 150m de Palas Campus

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Centru (ULTRACENTRAL - la 150m de Palas Campus) si este compus din 4 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 100 mp si este situat la etajul

Vezi ofertaCod oferta: 154314
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 4 camere in cartierul Centru, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 4 camere in cartierul Centru sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 4 camere in cartierul Centru.


Suna acum Mesaj