Ansambluri rezidentiale

Descopera AICI Proiectele Rezidentiale de apartamente si case de vanzare, nou construite in Iasi

Aici ai prezentata lista cu proiectele si ansamblurile rezidentiale nou construite in Iasi.

Compania Inter Imobiliare inca din 2006, reprezinta principalul agent de vanzari si promotor imobiliar, al caselor si vilelor nou construite, aflate la vanzare in piata imobiliara de rezidential nou din Iasi.

COMISION 0%  PENTRU CUMPARATOR – pentru toate casele si vilele noi aflate la vanzare in ansamblurile rezidentiale nou construite si publicate pe interimobiliare.ro

Ansamblu Case Miroslava

Ansamblu Case Miroslava

incepand de la150.000 euro

Ansamblu de case plan parter, situat in Miroslava - Rond Centura, 450mp gradina, parc de joaca exclusiv pentru copii rezidenti. Intreg asamblu rezidential este compus din 8 locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, parc de joaca pentru copii, zona de parcari.

Cod proiect: 694
Ansamblu Case Mediteraneene

Ansamblu Case Mediteraneene

incepand de la135.000 euro

Ansamblu de case plan parter, in stil mediteranean, situat in Miroslava - Lidl cu 380mp gradina. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, zona de parcari.

Cod proiect: 700
La Plop Residence

La Plop Residence

incepand de la100.000 euro

La Plop Residence reprezinta un amplu proiect de case in Miroslava cu acces direct din Sos. Iasi - Voinesti. Intreg complexul residential este compus din 30 de case noi complet finisate, racordate la toate utilitatile ( electricitate, gaz, apa, fosa septica), acces privat betonat, acest lucru facandu-le usor accesibile.

Cod proiect: 532
Algina Residence

Algina Residence

incepand de la99.000 euro

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata. Cartierul este format din 30 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos, cu parcare pentru 2 masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.

Cod proiect: 568

Incercam sa ne corectam zilnic si din acest motiv, polivalenta ofertelor imobiliare de case si vile noi de vanzare din Iasi, se modifica continuu.

Prin colaborarea fructuoasa pe care o avem cu toti dezvoltatorii imobiliari din Iasi, va tinem la curent cu noutatile, preturile, disponibilitatile si metodele de achizitie pe care proiectele rezidentiale din Iasi, le ofera in timp real clientilor sai cumparatori.

Echipa Inter Imobiliare ce activeaza in departamentul de vanzari proiecte rezidentiale din Iasi, avand in componenta 10 membri, a obtinut in anul 2019 titulatura de: Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, datorita performantelor pe care le-am reusit in tranzactionarea de unitati locative noi, in consilierea si indrumarea clientilor nostri catre cea mai buna investitie imobiliara pentru ei, in piata imobiliara din Iasi.

Contacteaza-ne; Testeaza-ne; Fara comision de intermediere.

Suna acum Mesaj