Filtre

Spatii industriale de vanzare Iasi (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu spatii industriale de vanzare din Iasi. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Alege zona sau cartierul si filtreaza dupa pret sau suprafata dorita.


1.800.000 EURO
Spatiu industrial Valea Lupului REPREZENTANTA BMW- ANTIBIOTICE 3200mp  145396 Spatiu industrial Valea Lupului REPREZENTANTA BMW- ANTIBIOTICE 3200mp  145396 Spatiu industrial Valea Lupului REPREZENTANTA BMW- ANTIBIOTICE 3200mp  145396

Spatiu industrial Valea Lupului REPREZENTANTA BMW- ANTIBIOTICE 3200 mp

1.800.000 EURO
  • 3200 mp

Hala propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Valea Lupului (REPREZENTANTA BMW- ANTIBIOTICE) si are o suprafata utila de 3200 mp si o suprafata aferenta de teren de 4400 mp.

Vezi ofertaCod oferta: 145396
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu spatii industriale de vanzare in Iasi, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Industria, cea mai importanta ramura a economiei. Cand esti in cautarea unui spatiu industrial sau o hala, trebuie sa stii exact profilul companiei tale precum si caracteristicile care conteaza in afacerea ta.

Piata imobiliara de spatii industriale din Iasi devine tot mai ofertanta, prin deja inceputa dezvoltare de proiecte de hale industriale in diverse zone limitrofe orasului, dar si prin prisma dezvoltarii celor doua parcuri logistice din Miroslava si Letcani.

Principalele zone limitrofe ale orasului unde s-au dezvoltat astfel de propietati cu destinatie industriala sunt: Valea Lupului, Letcani, Tomesti, Dancu, Miroslava, Uricani, Cug, Zona Industriala Baza 3, Metalurgie.

Vanzarile de spatii industriale din Iasi sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin departamentul de lucru specializat in vanzarile de spatii industriale din Iasi, situate fie pe o artera accesibila a orasului, intr-un parc industrial sau centru logistic, complet organizat.


Suna acum Mesaj