Filtre

Spatii industriale de inchiriat Piatra Neamt (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu spatii industriale de inchiriat din Piatra Neamt. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Alege zona sau cartierul si filtreaza dupa pret sau suprafata dorita.


1500 EURO
Spatiu industrial Savinesti Comes / Kober / Rifil 1338mp  150811 Spatiu industrial Savinesti Comes / Kober / Rifil 1338mp  150811 Spatiu industrial Savinesti Comes / Kober / Rifil 1338mp  150811

Spatiu industrial Savinesti Comes / Kober / Rifil 1338 mp

1500 EURO

Hala propusa spre inchiriere este situata in Piatra Neamt , zona Savinesti (Comes / Kober / Rifil) si are o suprafata utila de 1338 mp si o suprafata aferenta de teren de 3571 mp.

Vezi ofertaCod oferta: 150811
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu spatii industriale de inchiriat in Piatra Neamt, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de spatii industriale din Piatra Neamt sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de spatii industriale din Piatra Neamt, situate fie pe o artera accesibila a orasului, intr-un parc industrial sau centru logistic, complet organizat.


Suna acum Mesaj