Birou Inter Imobiliare din cartierul iesean Nicolina

Prezentare birou Inter Imobiliare din Nicolina

La inceput de an inauguram noul nostru birou, situat in Iasi, sos. Nicolina, nr. 27. Am ales optiunea de a deschide al 2-lea sediu in Iasi, tocmai datorita faptului ca ne dorim, sa eficientizam actiunile companiei noastre si sa fim mult mai aproape si mult mai rapizi in solutionarea nevoilor pietei imobiliare, oferite de Inter Imobiliare tuturor clientilor sai, clienti ce isi doresc sa vanda un imobil, clienti ce isi doresc sa cumpere sau sa inchirieze un imobil, sau un dezvoltator imobiliar.

Vanzarea si inchirierea de apartamente din cartierul Nicolina, devine incepand de astazi provocarea maxima a biroului Inter Imobiliare Nicolina.

Colegii nostri care fac parte din echipa Inter Imobiliare Nicolina, va vor propune, oferte de apartamente noi din cadrul proiectelor rezidentiale pozitionate in partea de Sud si Sud – Est a Iasi-ului, precum si oferte de apartamente de vanzare sau inchiriere, aflate in cartierele Podu Ros, Nicolina, Cug, Mircea cel Batran, Galata, Frumoasa si Bucium.

Prezentare birou Inter Imobiliare din Nicolina

Compania imobiliara Inter Imobiliare, investeste in permanenta in evolutia si sistematizarea sa.

Evolutia noastra si in acest an se bazeaza pe marirea numarului de membri in echipa Inter Imobiliare, in dezvoltarea de noi servicii de logistica si promovare dedicate francizatilor nostrii, si alaturi de biroul Inter Imobiliare Piatra Neamt, dorim sa reusim inca o data, sa ridicam si mai sus, standardul calitatii serviciilor imobiliare oferite de compania noastra in pietele imobiliare din Iasi si Piatra Neamt, deocamdata.

Academia Smart Experience, reprezinta singurul program educational exclusiv dedicat domeniului imobiliar din Romania, inca din 2014.

In cadrul acestui birou se regaseste si noua casa a programului educational SMART EXPERIENCE, care reprezinta, academia noastra de initiere si certificare a noilor nostri colegi, agenti imobiliari ce isi doresc sa faca parte din echipa Inter Imobiliare.

In cadrul academiei Smart Experience, invatam si crestem impreuna, avand un singur scop final, acela de a implementa cele mai bune si complete solutii imobiliare pe care sa le oferim clientilor nostrii.

In cadrul biroului Inter Imobiliare Nicolina, vom avea activitati mult mai diverse, decat ofertarea si vanzarea imobiliara.

 

Ai toate uneltele pregatite pentru succes

Suna acum Mesaj