Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot, Cod 144679

Bucium Plopii Fara Sot
439 vizionari07 ianuarie 2022
 • 234.500 Euro
 • Tip: Casa
 • Suprafata: 196m2
 • Suprafata teren: 750m2
 • Camere: 4
 • Bai: 3
Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 1
Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 1 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 2 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 3 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 4 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 5 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 6 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 7 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 8 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 9 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 10 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 11 Oferta Bucium casa 196 mp, 4 camere, de vanzare, Plopii Fara Sot imagine 12

Descriere

Casa propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Bucium (Plopii Fara Sot) are o suprafata utila de 196 mp pe un teren de 750 mp si este compusa din 4 camere si dependinte. Planul casei este: S+D+P+E1 Casa este construita in 2022, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz metan, apa curenta, termosistem, cabluTV, telefon, internet. Casa se poate achizitiona si prin credit ipotecar prin Programul PRIMA CASA

Bucură-te de liniștea naturii aproape de oraș! Complexul este situat în zona Bucium, Iași, aproape de mijloacele de transport în comun și de școli.

Dotări și facilități de calitate​

• Finisajele exterioare sunt realizate din tencuieli decorative, placări ceramice de tip klinker și placări cu piatră naturală

• Pentru finisajele interioare s-au folosit tencuieli decorative, vopseli lavabile și gresie și faianță Roca

• Instalația termică constă în încălzirea prin pardoseală cu agent termic pentru interior și încălzirea electrică prin pardoseală pe terase și în fața garajului.

• Zidăria este realizată din cărămidă cu goluri verticale

• Fundație continuă în trepte din beton armat

• Structură mixtă din zidărie portantă, cadre din beton armat și piloți forați pentru susținere

• Acoperiș tip șarpantă cu învelitoare din tablă fălțuită

• Izolație realizată din vată minerală bazaltică de 15 cm la pereți, polistiren extrudat de 15 cm la soclu și 10 cm sub placa de pe sol, 20 cm de vată minerală bazaltică între căpriori

• Tâmplărie PVC Salamander, Veka, Rehau și Schuco

• Obiecte sanitare de la Roca

Avantaje:

1. Departe de zgomotul orașului

Ansamblul nostru este poziționat astfel în cât să ai parte de liniște și natură fără să pierzi din facilitățile orașului.

2. Family friendly

Locurile de joacă, centrul educațional, terenurile de sport și curțile spațioase ale caselor noastre sunt perfecte pentru un trai armonios al unei familii.

3. Magazine și spații comune

Picolina dispune de numeroase spații comune precum magazine, restaurante, zone de ralaxare, terenuri de sport sau spații pentru petrecerile copiilor.

4. 200 de locuri de parcare

Știm cât de problematică poate fi găsirea unui loc de parcare. Casele dispun de garaj, iar blocurile de câte două locuri de parcare pentru fiecare apartament.

5. Locuințe cu suprafețe mari

Toate locuințele noastre au suprafețe mari și sunt spațioase, suprafața utilă pornind de la 84 m2 pentru apartamente și pentru case de la 178 m2 utili.

6. Cumpără casa în stadiul dorit

Ai posibilitatea să-ți achiziționezi doar terenul, locuința mobilată, nemobiltată sau în stadiul dorit al construcției.

7. Design clasic care dăinuie în timp

Arhitectura și culorile locuințelor sunt concepute într-un stil care în timp nu se va demoda, de la linii simple și armonioase la culori neutre și calde.

8. Aproape de mijloacele de transport

Complexul Picolina este amplasat la 850 m de stația Plopii fără soț, asigurând accesul către oraș sau alte zone din jur.

9. Priveliște de poveste

Complexul este amplasat astfel în cât îți va oferi o vedere minunată asupra orașului și a cartierului.

10. Locuințe luminoase

Locuințele Picolina sunt prevăzute cu ferestre mari, care-ți vor lumina frumos încăperile și îți vor permite să admiri din plin priveliștea.

11. Aproape de școală

Picolina se află în proximitatea școlilor și grădinițelor din zona Bucium, un motiv important în alegerea unei locuințe în ansamblul nostru.

12. Compartimentare eficientă

Locuințele noastre sunt compartimentate eficient și dispun de multiple locuri pentru depozitare, fitness sau divertisment, dormitoare spațioase și multe alte facilități.

Suna acum Mesaj