6 camere, 265 mp, de vanzare casa in zona Bucium, Lidl Bucium, Cod 155398

Bucium Lidl Bucium
20 vizionari08 iulie 2024
 • 750.000 Euro
 • Tip: Casa
 • Suprafata: 265m2
 • Suprafata teren: 1908m2
 • Camere: 6
 • Bai: 3
Oferta 6 camere, 265 mp, de vanzare casa in zona Bucium, Lidl Bucium imagine 1
Oferta 6 camere, 265 mp, de vanzare casa in zona Bucium, Lidl Bucium imagine 1 Oferta 6 camere, 265 mp, de vanzare casa in zona Bucium, Lidl Bucium imagine 2 Oferta 6 camere, 265 mp, de vanzare casa in zona Bucium, Lidl Bucium imagine 3 Oferta 6 camere, 265 mp, de vanzare casa in zona Bucium, Lidl Bucium imagine 4 Oferta 6 camere, 265 mp, de vanzare casa in zona Bucium, Lidl Bucium imagine 5

Descriere

Casa propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Bucium (Lidl Bucium) are o suprafata utila de 265 mp pe un teren de 1908 mp si este compusa din 6 camere si dependinte. Planul casei este: D+P+E1 Casa este construita in 2016, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, gaz metan, apa curenta, aer conditionat, cabluTV,

Descoperiti aceasta casa exclusivista situata in prestigioasa zona Bucium, care ofera o combinatie perfecta intre eleganta si confort. Imobilul, cu regimul de inaltime D+P+E, se intinde pe o suprafata utila generoasa de 265 mp si este amplasat pe un teren de 1908 mp. Casa este finisata si mobilata modern, oferind un ambient placut si functional.

Compartimentare:
Demisol:Living generos
Bucatarie open space


Parter:

Dormitor matrimonial cu baie si dressing
Birou
Dormitor
Camera tehnica

Etaj:

2 dormitoare
2 bai
Dressing

Exterior:
Foisor inchis de 100 mp, ideal pentru relaxare si socializare, indiferent de vreme.

Facilitati si Avantaje:
Mobilat si Utilat Modern: Casa se preda complet mobilata si utilata cu electrocasnice si mobilier de ultima generatie, gata pentru a fi locuita imediat.
Suprafata Generoasa: Atat in interior, cat si in exterior, spatiile sunt largi si bine compartimentate, oferind suficient loc pentru confortul intregii familii.
Zona de Lux: Bucium este o zona cunoscuta pentru linistea si siguranta sa, fiind in acelasi timp aproape de toate facilitatile urbane necesare.

Aceasta este o oportunitate unica de a achizitiona o proprietate exclusivista intr-una dintre cele mai cautate zone din Bucium. Contactati-ne pentru a programa o vizionare si pentru a descoperi toate detaliile acestei proprietati de vis!

Suna acum Mesaj